02.05.2017 14:20
для всіх
124
    
  2 | 2  
 © Панін Олександр Миколайович

До поета йду у гості…

До поета йду у гості…

Переспів вірша: А. Ахматова «Я пришла к поэту в гости…

Александру Блоку

Я пришла к поэту в гости.
Ровно полдень. Воскресенье.
Тихо в комнате просторной,
А за окнами мороз…
А. Ахматова.

До поета я у гості

Йду у полудень, в неділю, 

Тихо, затишно в кімнаті, 

А за вікнами – мороз.


Світить Сонце малинове

Над кошлатим сизим димом, 

А хазяїн – щиро, просто, 

В очі дивиться мені...


Як бентежать очі дивні, 

Раз побачиш, не забудеш, 

І для мене буде краще

Не вдивлятись в очі ці.


Задушевну ту розмову

Назавжди запам’ятаю…

Димний полудень… Неділю…

І будинок цей великий

У морських воріт Неви.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!