11.04.2011 21:24
-
7394
    
  1 | 3  
 © Журналіст

Куди піти гуляти в Львові?

Куди піти гуляти в Львові?

Львів, місто Лева, приваблива та чарівна місцина Української землі. Сюди часто приїздять гості з всіх куточків держави та зарубіжжя, адже погуляти вуличками цього древньому міста, це запастись величезним шматком енергії на довгий час. А якщо узяти фотоапарат, то можна просто розірвати картку пам’яті чудовими знімками. Такі фотокартки будуть справді кращими в альбомі, адже вони будуть зняті в Львові, старому та доброму місті Лева. 


І ось, якщо намірились гуляти, треба обов’язково пройтись львівськими парками, адже вони передають водночас і кремезну старовину та чудотворну натуру. Починаємо знайомство з парку Костюшко, точніше, вже ім. Івана Франка, це перший публічний парк в історії України, тому й дуже древній. Далі слід згадати парк «Високий замок», який закладений в 1838 році і знаходиться на неабияких мальовничих просторах природи та міста, такої дивної реалізації сучасності та старовини через камінь та зелень. Є ще й Стрийський парк – великий та безмежно красивий, один з найгарніших парків Львова. Крім того, треба й відвідати парки «Залізна вода» та «Знесення», й на додачу завітати в Снопковский парк, й Шенгенковский гай. Скрізь, кожен парк Львова дивовижно красивий, лишається тільки вибрати, де погуляти саме сьогодні, адже ті безмежні простори просто не обійти за один день навіть в одному парку. І обов’язково треба узяти фотоапарат, щоб зафіксувати усі прогулянки та могти їх потім переглянути. І ці фотографії Львова, фотоальбоми цього дивовижного міста, стануть надійною згадкою навіть через сиві роки. 


Якщо читач не був у Львові, тоді обов’язково навідайтесь до нього. Лиш тут можна здобути мир з природою та красою від наших пращурів. Любіть свою землю, адже це наша земля. І додамо під кінець, що згадані парки, це дуже древні і відомі парка старого міста, але це не всі існуючі, таких місцин у Львові є набагато більше. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!