10.06.2017 00:34
для всіх
192
    
  5 | 5  
 © Борис Костинський

Про інтернет-поета Овдія - хитрожопого крутія

Про інтернет-поета Овдія - хитрожопого крутія

з рубрики / циклу «Лукаве»

Живе поет такий - Овдій.

Всі знають, що Овдій - крутій.

Мужик шурує на всі боки

рожево-слюнні "чмоки-чмоки".


Приходить так він на сторінку

і бачить: за рашистів - жінка.

Овдій миттєво пише: "Клас!

Люблю я Путіна весь час!"


Тоді іде до патріота

й мандючить: "Путін є сволота!"...

Народ на сайті те вбачає, 

але Овдія все ж вітає.


Кажу я всім: "Женіть Овдія!

Він - найсправжнісінька повія!"

Хіба ж не бачите - Овдій -

пристосуванець та крутій?!"


Але у відповідь - печаль.

Говорять, що Овдія жаль.

Мовляв, хоч цей поет - мерзота, 

Та гнати його "не охота"...


У лоба пишуть: "Пан Борис, 

нащо загнав в бідаку спис?..

Чувак цей, в принципі, не злий.

Нехай живе собі Овдій..."


Ну, що скажу я вам, панове:

усе оте мені не нове!

Овдії в Неньці процвітають, 

бо не женуть їх, а вітають!


26.12.15р.


Вельмишановне панство, маю додати, що овдії бувають і жіночого роду... ;-)

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 10.06.2017 02:08  Серго Сокольник => © 

Ще й пребагато)))