22.06.2017 13:00
18+
270
    
  5 | 5  
 © Юлія Шевель

Імітація життя

Коли світ міцно спав, ти стояв на моєму порозі, і очі твої закришталювались болем.

Ти просив дозволу переночувати, і простягнув маково-ромашковий жмуток.

Твої пальці дрібно губилися в моєму волоссі і неймовірно пахли полем.

Якби почуття мали людську подобу, то саме таким я уявляю собі смуток.


Ти йдеш на кухню і готуєш для нас каву, хоча пити її перед сном – погана прикмета.

Я злюсь через твою безцеремонність, а ще – через відсутній у моїх грудях тобі-спротив.

Ти ловиш очима гострі кути моєї кімнати і переконуєш, що це – ціла планета.

А я відчайдушно стискаю в собі думку, що цілий всесвіт – то твої очі навпроти.


«Хіба тобі шкода своїх обіймів?» – притискаєш мене до стіни рішучістю свого голосу.

А я вкотре намагаюся пояснити, що саме через обійми люди пролазять до серця.

Твій подих так близько, тремтіння гаряче у шкіру вплітається колосом.

Ще мить – і майстерно збудована мною стіна із «не можна» на пил розітреться.


Ти цілуєш мої зап’ястя і шепочеш, що в мене знову не вистачить сил тебе прогнати.

Знімаєш сорочку і я пригадую, як здригається твоє тіло під моїм дотиком.

Доки ти вкриваєш фіранками вікна, я збираю свої почуття докупи і ховаю їх за гратами.

Випробовувати себе тобою – це ніби гратися із важким наркотиком.


Ти з’являєшся в моєму житті з абсолютно нелогічною періодичністю, 

І ніколи не допитуєшся, для кого сьогодні готувала сніданок.

Збираєш губами мої сльози з тільки тобі відомою методичністю, 

І завжди пам’ятаєш, що маєш зникнути, коли до кімнати прокрадеться ранок.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 26.06.2017 04:31  Серго Сокольник => © 

Не грайтесь наркотиком)
Краще бавтесь із котиком)))

 23.06.2017 09:26  Тетяна Белімова => © 

Красиво!