10.09.2017 16:09
для всіх
85
    
  2 | 2  
 © Георгій Грищенко

Манна небесна

Падає манна небесна

Груші ростуть на вербі, 

Де ж та країна чудесна, 

Щоб в ній пожити й собі.


Де її ріки молочні

Між берегів з киселю, 

Тільки закриємо очі, 

Мариться ми вже в раю.


Бачимо острів із сиру, 

Гори цукрові блищать, 

Кинули б хату, квартиру, 

Щоб у кущах проживать.


Там і хвороб не буває, 

Можна без старості жить, 

Гей, покажіте, хто знає, 

Де шлях до раю лежить.



м. Київ, 24.03.04.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 13.09.2017 19:53  Тетяна Чорновіл => © 

))) Добре, що не знаємо дороги до такого раю!
Бо вже давно б там гигнули, груш вербових об"ївшись))))
Дякую за вірш!

 10.09.2017 16:44  Борис Костинський => © 

Пане Георгію, стосовно суто матеріального стану пенсіонерів, то гірше, ніж в Україні, таким людям є лише в Африці та у відсталих країнах "третього світу". Але там тотальна більшість населення малописьменна та дика. Плюс там ніколи не було отакої розвиненої промисловості та сільського господарства, як в Україні. То ж, Україна вже увійшла в історію планети Земля, як країна, котра, маючи доволі могутні стартові можливості на час набування нею незалежності, за чверть століття не тільки не розвинула усе це, але навіть примудрилася скотитися до набагато нижчого рівня. Ніяких об`єктивних причин тому не було, окрім масової дурості електорату, котрий абсолютно свідомо усі ці роки приводив де керівних посад геть усіх рівнів виключно негідників та шахраїв. Це чітко говорить про повну неготовність населення України до користування демократією і про передчасність введення цієї інституції в Україні.
Зважуючи рівень свідомості абсолютної більшості українського електорату, Україні було б в сто разів краще мати диктатора, на кшалт Аугусто Піночета, котрий був реальним патріотом Чилі і зміг за доволі короткий час врятувати країну від долі нинішньої Венесуели - країни, де є колосальні поклади нафти, але котру популісти-соціалісти довели до повного занепаду та навіть голоду. Недорозвинені народи мають жити під проводом мудрого та вольового Провідника-патріота, а демократія годиться для націй, котрі прийшли до того довгим та кривавим шляхом.