21.09.2017 22:14
лише 18+
211
    
  1 | 1  
 © Роман-Мтт

Листи до редакції Зомбі-радіва, бляха...

Листи до редакції Зомбі-радіва,  бляха... реальне, фанатстичне

з рубрики / циклу «реальне»

Листи до редакції, бляха...

так от, наш постійний читач Ruslan Biedov питає: "Мені досі не дає спокою питання, чому зомбі ніколи не їдять один одного)"

відповідаємо - то просто їхня природа така, яку наші люди спостерігають багато років поспіль. В народній усній творчості це явище відбивається, як усталений факт. Ось приклади:

1. "ворон ворону ока не виклює, а зомбак зомбаку - і подавно" (українська приказка)

2. "не те зомбі, що ходить, а те - що людей зі світу зводить" (українська приказка)

3. "сьогодні ти людини не поїв, а завтра взагалі веганом станеш?" (прийнято вважати українською приказкою, але насправді вислів належить І. Я. Жратко)

4. "зомбак зомбака бачить здалека, а людей лише на смак розрізняє". (українська приказка)

5. "у природи немає поганої погоди для зомбі-обіду" (французьке прислів`я)

6. "без біганини натовпом за людиною - обіду не здобудеш" (з інтерв`ю другого президента України Л. Д. Щелепко-клац-клац)

7. "що це за зомбі, що на людину не кидається?" (із обвинувального докладу на зомбі-процесі, після якого було виправдано 12 зомбі за поїдання громадян України)

8. "вправного зомбака видно здалека: кишки - по деревах і кущах, люди злякані визжчать" (з народної пісні)

9. "вийшов зомбі із туману, зглянувся довкола: нема людей - нема вечері і побрів десь кволо" (А. С. Некромантов, 1897 р.).

10. "Ага, як зомбі залишки обіду намагались поховати, то мали проблєму - не було чого до труни покласти" (іронічна гуцульська приказка)

сподіваємось ми більше не побачимо від вас таких простих питань із загальновідомими відповідями. дякуємо за увагу до нашої рубрики.

Роман-Мтт цікавиться

  • Роман-МттМожете залишити хоча б два слова чи лайк?
  • На каву Автору
  • Якщо Вам сподобався чи був корисний цей текст і Ви хотіли б віддячити або фінансово підтримати дописувача Роман-Мтт за минулі чи майбутні зусилля, можете перерахувати довільну суму коштів, що Вас не обтяжує, за вказаними під кнопкою з філіжанкою реквізитами

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 22.09.2017 08:31  Тетяна Белімова => © 

Знаєте, Романе, треба позначку робити "у перерві між прийомами їжі", бо деякі чутливі читачі (я тут дуже сильно на себе натякаю) можуть кавусею вдавитися(((( І на одного зомбі буде більше...

 22.09.2017 06:19  Каранда Галина => © 

{#}{#} 

)))) у людей і так в нашій країні жодних прав не було, а тепер ще й права зомбі узаконили)) капець нам...