06.10.2017 18:12
для всіх
114
    
  2 | 2  
 © Георгій Грищенко

Не берись

Ходив до лісу я

Чорницю назбирати, 

Я їм її щодня

Щоб діабет здолати.


Я не знайшов її, 

Не знав бо де шукати, 

Тож пошуки свої

Я вирішив кінчати.


Не знаєш не берись

Робити не знайоме, 

Цій правді підкорись

Кажу собі вже в сьоме.


Так друзі треба жить, 

Так й владу вибирати, 

Щоб потім не тужить

Й не вмілих проклинати.



м. Київ, 01.10.17.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 08.10.2017 19:19  Тетяна Чорновіл => © 

Ніколи не бачила, як ростуть чорниці! Цікаві метаморфози від ягід до влади! ))) Натхнення Вам! А чорниць купимо при нагоді! Аби тільки влада була така як треба!

 07.10.2017 04:59  Борис Костинський => © 

Дуже слушно, пане Георгію! Але! Україна ж не піде шляхом Латвії, де у "вати" просто відібрали право голосувати за будь-що. Україна просто зі шкіри вилазить, аби всім у світі довести власну європейськість! Та кожна людина, котра живе в Європі чи Америці, за одну добу перебування в Україні починає розуміти, що річ тут іде не про Європу, а про реальний ФЕОДАЛІЗМ, підфарбований з фасаду у кольори Європи. А при феодалізмі які можуть бути вибори, пане Георгію? Феодал приходить до своїх васалів, та дає їм настанову - як треба голосувати. Ну, от і стають усілякі Гєпи та Допи "найкращими народними обранцями"... {#}

Пане Георгію, у феодальному суспільстві (науковці придумали більш мелозвучний замінник брутальному слову "феодалізм" - КЛАНОВО-ОЛІГАРХІЧНИЙ РЕЖИМ) вибори - фейк! Так що, тут пиши звернення до громади чи ні - а поки Україна не вийде зі стану фактичного Середньовіччя, нічого путнього не буде! Навіть і мріяти про те - зась!