11.10.2017 14:28
для всіх
258
    
  3 | 3  
 © Юрій Слащов

Не бажаю бути зомбі!

Не бажаю бути зомбі!

Комусь однаково що далі, 

що взагалі його чекає…

Часи життя пішли невдалі,  

майбутнє навіть не лякає.

Але постійно б’є тривогу,  

брехню суттєву - вовкулака!

Сприймає хибні перемоги,  

й ще обіцянок ллє клоаку.

 

Веде країну до розколу,  

на мапі викреслив анклави

та сіє паніку навколо,  

здає, зове ворожі лави.

Невдаха, лузер ллє промови -

сприймати це, мораль відсутня.

Хто зрадив все: країну, мову -

я бачу вже його майбутнє.

 

Біжить нахаба до Ростову,  

що дупа з п’ятками мелькає.

Паплюжить вірою Христову,  

на крах та хаос натякає.

Такі країні непотрібні,  

продався, бачить тільки гроші.

На чужині потвори здібні -

вони там зомбі, гниди, воші.




p.s. - Хочу бути готовим, а не лише реагувати на ситуації, які створює російська гібридна війна, настав час вивчати досвід зомбування. Наша слабкість у тому, що ми досі сприймаємо інформацію російською мовою дуже легко та масштабно.

Ефективність пропаганди забезпечуються її швидким розповсюдженням. Існує близько тисячі веб-сайтів, які розповсюджують дезінформацію.Навіть якщо ти її розвінчуєш та постиш, що це фейк, вона уже присутня в інтернеті на десятку різних сайтів.І якщо шукаєш у Google такі теми, як "Євросоюз, мігранти", "Україна" або "Росія" перші результати найбільш вірогідно будуть саме по сайтам з дезінформацією. Доречі у Facebook виявили, що за два роки російська фабрика тролів закупила в них на $100 тисяч політичної реклами, яка була націлена на США.

На жаль, зараз нападник більш активний, ніж його жертви. Але все попереду. Настав час прокидатися, досить спати!




Юрій Слащов ©11.10.2017

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 12.10.2017 14:36  Серго Сокольник => © 

Вони і в літературці непогано прижились) Дехто і виявлений вже)))

 12.10.2017 09:38  Тетяна Чорновіл => © 

Згодна з кожним словом Вашого чудового вірша, і тривогу поділяю на всі сто!!!! І визначенні бігунів до Ростову більш ніж точне!
Лишається надіятись що колись, замість битися стільцями в Раді, наші законотворці почнуть якось на державному рівні реагувати на такі інформаційні фейкові вкидання сусідські (((

 12.10.2017 08:18  Тетяна Белімова => © 

Ви знаєте, пане Юрію, після вчорашнього прийняття резолюції ПАСЕ вже цілком очевидно, що розраховувати Україна може лише на себе. Ви правильно писали нещодавно, що ми стоїмо на межі дикого степу, де діють закони орди, і захищаємо весь цивілізований світ. На жаль, світ учергове відвернувся... Що ж, виживемо. І не з таких ситуацій вирулювали. А пропаганда рашистів не діє там, де існує традиція національної ідеї. А тих, хто наївно піддався пропагандистським гаслам рашистів, гарненько "пролікували" їхні гради і катюши.
Найсумніше в пропаганді те, що люди втрачають людську подобу. Подивишся на ці кілометри злоби, ненависті, "випорожнень" у коментарях... Життя одне і витрачати його на ненависть до ближніх, до сусідів? Чи в цьому є якийсь сенс, адже всі так прагнуть радості і щастя... Сумно... Мені здається, жодна розумна людина ніколи не погодиться брати участь у цих "перегонах пропагандистів".

 12.10.2017 02:08  Борис Костинський => © 

Юра, в пропаганду треба вкладати гроші! А Україна, здебільшого, веде контрпропаганду завдяки ентузіастам. Ну, а РФ гатить в це мільярди доларів. Ото і все. Без грошей нічого не буде!

{#}