27.04.2011 11:47
-
393
    
  2 | 2  
 © Наталка Янушевич

Тепер смаки вибагливі, аж страх! 

Тепер все більше лобстери і суші. 

Вже не знаходять смакоти вуста 

В цукрованому білому м’якуші. 


Замало пісні – шоу подавай, 

Замало драми – хочемо реально. 

Сучасні гладіатори, на жаль, 

Ми вимагаєм ще і ще летальність. 


Летальні душі долі поїдять: 

- О, як він плакав! Бачили, як плакав? 

І справжні сльози лізе утирать  

Коростава, чужа глядацька лапа. 


Тепер смаки вибагливі, аж страх! 

Даєш усі деталі самогубства! 

І крупний план, і точний опис плах. 

Лише таке зворушить може людство. 


Та що шукать, - питаю, - що шукать? 

Коли вже душі тоскно посіріли, 

А на чесноти склали компромат 

Й давно здали у дім перестарілих. 



26.04.2011

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 27.04.2013 19:33  Світлана Рачинська 

Просто зі сторінок життя!...
Гарні роздуми , що заслуговують на увагу)))

 27.04.2011 22:39  Толік Панасюк => © 

Оце на свята сиділи, батьки згадували дитинство, моїм дітям уже не зрозумілі радощі і їхні переживання. Смак хліба відчуває дійсно голодний. Хто пережив біль, втрату, справжні сльози, тому шоу не потрібне, і на показ не виставлятиме своє пережите. Я боюсь, щоб бажання шоу не стало зреалізоване насправді. Тоді чесноти ой як стануть у пригоді. Дякую.

 27.04.2011 21:44  Тетяна Чорновіл => © 

:))))))) І суші хочу, і лобстера. Але згодна проміняти те все на велике кільце домашньої ковбаси. Я великий гурман (в душі). :))))). Добре, ходімо вже з того "дна". Дякую за підтримку. :))))

 27.04.2011 21:25  © ... => © 

Соціальне дно? Ви не маєте змоги їсти суші? Тоді я з вами на соціальному дні. Я вважаю, що багатий не той, у кого багато, а той, кому вистачає (Задорнов). Тому з хандрою "зав`язуйте".

 27.04.2011 21:10  Тетяна Чорновіл => © 

Бідні щурі. Я не читала, але давно вже не маю ілюзій щодо продуктів, якими харчуються сіроманці, що знаходяться на соціальному дні. ( Бо я там також). Намагаюся не перейматися. Але не тільки в здоров`ї річ. Хтозна, як те все впливає на нас і наше покоління на генному рівні. Може і смравді через мільйон років на Землі птеродактилі літатимуть.

 27.04.2011 20:58  Наталка Янушевич => Тетяна Чорновіл 

І молока з пакетів коти не п`ють, і ковбаси не хочуть їсти. Це факт.

Чи ви читали про дослід однієї вчительки хімії? Вона годувала щурів сухариками, чипсами і простою їжею. Перші дві групи щурів здохли десь за два тижні, залишилась тільки третя.

 27.04.2011 19:39  Тетяна Чорновіл => © 

В мене живе хом`ячка Тося. Так от вона не їсть хліб ні в якому вигляді. А я якось сама спекла паляницю. То моїм хлібом просто запихалася. Я до чого веду: звіринку не обдуриш, вона відчуває якісь шкідливі домішки і відмовляється їсти. Може це нам домішують зараз якусь "смакоту" у харчі, від якої ми й самі зачерствіли та збайдужіли. Скоро хвости повідростають.

 27.04.2011 12:03  Тетяна Чорновіл => © 

Жорстокий світ!

 27.04.2011 11:55  Лані 

Так воно і є, хоча певно зараз таки почали задумуватись над справжнім, багато хто.