15.12.2017 19:08
для всіх
108
    
  - | -  
 © Маріанна

Аеропорт

Вони зустрілися в салоні літака, хоча летіли з конференції, яку відвідували обоє, але розминулися тоді.

Тепер же розмовляли як друзі дитинства, хоч знайомі декілька годин. «Ефект пасажира»? Можливо, та швидше спільність поглядів – основа справді близьких стосунків. Розуміли одне - одного, могли сказати те, про що зазвичай змушені мовчати.

А може тому, що летіли в Париж, який був рідним їм домівкою? Та ні, Париж для них вже звичка. Просто випадок, що звів і розведе вже за якусь хвилю.

‑Бернаре, Ви особлива людина, шкода, що політ закінчується.

‑ Мені також, Марі.

Попрощалися ще в літаку і в аеропорт вийшли окремо, ніби незнайомці. Бернар ще встиг згадати, що не взяв контактів у випадкової супутниці, але побачив дружину, що наближалася його зустріти і вирішив, що так краще.

‑ Моя Софі!

Кинувся назустріч перебільшено радісно.

‑ Я скучила!

Софі обвила руками його шию.

Неподалік зустрічав Марі її чоловік Серж.

«Клерк» - подумав Бернар, коли випадково зачепився поглядом на за ту пару. Але то його вже не стосувалося.

Пари розходилися. Це був кінець.

Марі, Бернар, здавалося забули про все і не помітили, як за їх спинами зійшлися погляди Сержа і Софі.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!