18.01.2018 00:45
для всіх
113
    
  2 | 2  
 © Серго Сокольник

Поетам чоботи...

Поетам чоботи...

Леся Миронюк- Ви, напевно, за сандалями скучили... (з коменту під викладеним мною на Фейсбуці "літнім" фото)))


Поетам чоботи не до лиця.

Ми генерали іншого взірця.

Завжди роззуті... Долею сприйняв, 

Як босі душі ріже навмання

Брехні спокуса... Це ота стерня, 

Що розріза поезію щодня

Під запит збанкрутілих "вчителів", 

Яких інакший гріє "підігрів", 

Які (ой, не до ночі!!! Не засну!..)

Чоботями зачавлюють весну

В баюру зимну з талої води...

Та сніг розтане! Стане ще туди, 

Де плескав чобіт бризки навкруги, 

Тендітний дотик босої ноги...

Можливо і в сандалі... Нумо, став!

Нога в сандалі- то нога ота, 

Якою ще Фірдоусі ступав...

І я також ногами твердо став

На поле бою генералом муз.

Ой, як не до вподоби це комусь-

Що не замовне я пишу... Своє...

Ходить босоніж холод не дає.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 02.02.2018 15:11  Душа => © 

Усміхаюсь на комент)) Але поет у всьому черпає натхнення))

 01.02.2018 13:20  Георгій Грищенко => © 

Чудово.

 23.01.2018 14:02  Тетяна Чорновіл => © 

Хороші сандалі! Кому там не подобаються??? І вірш теж хороший, хоч і бунтівливий)))))

 18.01.2018 12:25  Наталія Старченко => © 

Нічого, скоро вже на вулиці буде тепло, можна й босоніж. Втім, дехто й по снігу розутим бігає, наприклад, я)
Хороший вірш...