23.01.2018 06:50
18+
122
    
  2 | 2  
 © Двірний Сергій

Attila

Був наполовину німцем, наполовину турком.

Рок-музи́ка з Німеччини, що, разом зі своїм гуртом, кожної зими замешкував теплий, курортний Арамболь.


Співав низьким, хриплим голосом, майстерно підігруючи собі на електро-акустичній бас-гітарі.

Крутився на сцені мов муха в окропі, час від часу, сьорбаючи пиво, віскі або ж затягуючись дебелим «косяком» марихуани.


Його концерти, як правило, ніколи не починалися вчасно, часто переривалися скандалами й завжди затягувалися допізна.

Він грав, співав, матюкався на все горло, лягав на підлогу, реготав потворним сміхом і кричав у мікрофон, що член у Мікі Джагера непристойно маленький.


Публіка просто казилася на його концертах й битком набивала шинки в яких виступали його «Святі та ду́рні».

З нетерпінням чекаючи, коли, на піці шаленства, він, традиційно, залізе на найближчий стіл й, регочучи, покаже всім, спочатку, величезного, обрізаного прутня, а, потім, розвернувшись, волохате й кістляве гузно.


Сам по собі, був дрібним, неохайним і препоганим мов турецький базарний лахмітник.

Ще до того ж і старим: йому вже давно перевалило за п’ятдесят, а виглядав і того гірше.


Однак, навкруг нього постійно крутилися молоді, сексуальні вродливиці.

Звісно, не тому, що його прутень чи дупа були особливо видатними, а, радше, тому, що легко і зі сміхом міг тикати ними публіці під носа.


Поза сумніву, його музика була настільки крута та драйвова, що міг запросто показувати геть все, що йому заманеться.

І, навпаки, сміливо й відверто демонструючи те, що, зазвичай, сором’язливо ховала мовчазна більшість, його пісні лунали свободою, розкутістю, викликом, геть нікого не залишаючи байдужим.


Публіка ж, як водиться, з радістю обмінювала власну свободу на владу над собою тих, хто безбоязненно й не червоніючи вимахував перед нею прутнем і голою сракою…

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 23.01.2018 11:36  Світлана Рачинська => © 

яскравий персонаж! усе, навіть люди в житті для контрасту. Життя монотонне без шалених і вождів. Шикарно змальовуєте людей.