01.03.2018 11:29
лише 18+
235
    
  4 | 4  
 © Оксамит

Букле

Букле
ніщо не підмочить вашої репутації, якщо ви вмієте плавать.. (оксамит)

Ще так рано... Оце тільки й свого часу... Склянка лімонної води.., кава, яка завше збіжить, поки літаю у мріях... Курю...

За вікном холодна біла гама доповнена чистим і свіжим відтінком льодяного ультрамарина, або аметиста.., хоча як на мене гірський кришталь актуальніше... Не повино бути багато акцентів-це створює безлад... Необхідно лаконічно і виразно-це допоможе бути оригінальним... Зрушити звичайні шаблони і створити свій цікавий результат... Так і сьогодні в перший день весни.., зима білим по білому створила елегантний глянець своїх відтінків, не помиляючись з"єднала їх між собою...

Я б хотіла злетіти в небо

З висоти подивитись на світ, 

Де заховане щастя у мріях, 

Із надій безнадійного квіт...

Гра фактур-

Полотно домоткане, 

Срібне коло-

Безмежного даль...

Я б хотіла злетіти в небо-

Свіжим подихом стираючи грань...


Оце тільки й свого часу... На столі сніданок для Тебе. Сама не встигну і вже біжу...Колись ми поснідаємо разом, у нашому спільному часі, де не буде багато акцентів, де пастельні і ніжні відтінки втілять незвичайне в реальний світ...



там, де дурний багатіє думкою, 1.03.2018

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 13.07.2018 18:39  Люлька Ніна => © 

Я бажаю Вам, злетіти у небо мрій. Хай щастить!

 15.03.2018 06:25  Люлька Ніна => © 

Пані Аллочкко, Ви як завжди чудові !!! Особливо сподобались віршовані строки. І фото - супер !

 05.03.2018 09:28  Тетяна Белімова => © 

{#} Пані Аллочко, завжди щось виношу з Ваших текстів. Мудрість, фраза, образ. Щось завжди чіпляє. Цього разу найбільше з Вашого тексту вразило місце написання) Цікаво! 

 02.03.2018 23:34  Світлана Рачинська => © 

Ви незмінно Прекрасна!!!