04.04.2018 12:05
для всіх
47
    
  - | -  
 © Василенко Андрій Антонович

На грані живого і мертвого

глава 2 том 4

обговорення зпрошення на Симпозіум

Коли Олександр Андрійович та Сніжана Вікторівна мовчки зайшли в квартиру, то Олег розмовляв із папугою.  

Сніжана Вікторівна стала на кухні готувати вечерю.

Сніжана Вікторівна чистила картоплю. Олександр Андрійович зайшов на кухню і, радіючи глянув на неї став чистити картоплю, згадавши про свою поїздку на симпозіум.

Олександр Андрійович мовчки чистив картоплю, а Сніжана Вікторівна мовчки готувала салат до жареної картоплі.

– Придобряєшся? – весело і з щирим поглядом, усміхаючись порушила тишу Сніжана Вікторівна.

Олександр Андрійович теж весело і щиро засміявся, але розповісти про свої почуття до Василини Григорівни не встиг, зайшов Олег із Кошею.

Сніжана Вікторівна стала перемішувати на сковорідці картоплю, слухаючи їх розмову з Кошею.

Сніжана Вікторівна поставила їжу на стіл.

– Смачного апетиту, – сказали вони один одному і стали вечеряти.

На кухні вляглася тиша. Було чути тільки як ляскають виделки.

Повечерявши, Олег побажав на добраніч і пішов у свою спальню.

Сніжана Вікторівна у своїй спальні стелила постіль і, кинувши на Олександра Андрійовича загадковий погляд, думала про його відрядження. Олександр Андрійович, дивлячись на неї задоволено читав її думку.

– Сніжана, скажи ти зараз думаєш про те ж саме, що думаю і я?.У мене ця думка про наше запрошення цілий день уявляє різний приємний інтим спілкування з Василиною.

– Любий, я тебе добре розумію і радісно сприймаю ваш з Василиною інтим. А тепер давай і ми поспілкуємось і будемо спати.

Вони погасили світло і лягли спати і відчуваючи своє тепла та неповторно-приємний дух тіла, думали про сказане ними і, цілуючись повністю віддалися своїм почуттям. Але сон брав своє. Вони не помітно заснули.

Коли Сергій Никифорович пізно приїхав додому з ради директорів всіх галузей виробництва області, то Сніжанка спала, а Василина Григорівна дописувала новий філософський нарис.

– Сергій, у мене приємна новина для тебе.

– Знаю і вітаю тебе із твоїми успіхами і радісно сприймаю твій інтим з Олександром. А тепер давай ми попестимося і будемо спати. Обняв і вони стали пеститися. І, попестившись, повечеряли і полягали спати.

23.07.2015.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 04.04.2018 20:36  Каранда Галина => © 

У Вас в анкеті вказано, що Ви - Лауреат літературного конкурса імені письменника Михайла Селезньова (Травень 2014) за книгу «На грані живого і Мертвого».

Я так розумію, що це - продовженння твору, відзначеного на конкурсі?  

Мені стиль написання здався якимось надто дивним. Особливо оці фрагменти:

"Знаю і вітаю тебе із твоїми успіхами і радісно сприймаю твій інтим з Олександром. А тепер давай ми попестимося і будемо спати. Обняв і вони стали пеститися. І, попестившись, повечеряли і полягали спати."


"Коли Олександр Андрійович та Сніжана Вікторівна мовчки зайшли в квартиру, то Олег розмовляв із папугою.

Сніжана Вікторівна стала на кухні готувати вечерю.

Сніжана Вікторівна чистила картоплю. Олександр Андрійович зайшов на кухню і, радіючи глянув на неї став чистити картоплю, згадавши про свою поїздку на симпозіум.

Олександр Андрійович мовчки чистив картоплю, а Сніжана Вікторівна мовчки готувала салат до жареної картоплі
."

А які були умови того конкурсу?