05.04.2018 07:24
для всіх
50
    
  - | -  
 © Василенко Андрій Антонович

На грані живого і мертвого

глава 8 том 5

в пошуках крилатої раси

Микола Антонович та Олександр Андрійович, ввімкнувши Машину Часа завели в неї єдину комп’ютерну програму: «Пошук цивілізації» і координату планети Нібіру у просторі Вселеної. Потім, одівши свої індивідуальні шоломофони, вони ультразвуковим електронно-магнітним датчиком ув’язаним із устаткуванням Машини Часа стали заміряти розмір магнітних хвиль: довжину та частоту коливання у своїй резервній частині мозка та довжину і частоту коливання хвиль ефіру навколо свого мозка. Цей ультразвуковий електронно-магнітний датчик по єдиній автоматизованій комп’ютерній програмі Машини Часа «Пошук цивілізації» став доводити розмір магнітних хвиль нейтронів ефіра до розміру магнітних хвиль нейронів резервної частини мозка дослідника. Зрівнявши розміри магнітних хвиль цей датчик через позитрон-емісійний томограф методом функціональної магнітно-резонансної томографії почав зчитувати звукову та кольорову інформацію від нейтронів ефіра і направляти її через кремнієвий модуль кремнієвого шоломофона в нейрони резервної частини мозка дослідника і виводити одночасно через кремнієвий модуль цю інформацію на відеокамеру і на табло комп’ютера. Нарешті на табло комп’ютера по єдиній автоматизованій комп’ютерній програмі став появлятися зримий слід цивілізації планети «Нібіру».

Олександр Андрійович щойно набрав на комп’ютері для автоматизованого пошуку слова: «Ефірні зйомки на планеті Нібіру».

Стали одна за одною зринати різні інформаційні дані: отари овець із пастухами, череди корів; табуни коней, різні села та люди. Біля однієї хати повний двір людей грає музика і люди танцюють. Навколо танцюючих йдеться якась розмова українською мовою. Так метр за квадратним метром повільно в автоматичному режимі проходили ефірні зйомки і появлялися на табло комп’ютера і знімалися через відеокамеру на зовнішні носії інформації – в пам`ять спеціалізованого комп’ютерного устаткування з виводом на екран комп’ютер, на сканер. Раптом на табло комп’ютера появилася така інформація: Велике місто, За містом тягнеться шельф, за морем почалася долина посередині якої стоїть піраміда і красується Сфінкс. Коло Сфінкса зібралися люди вищі від нас, але зовні схожі на нас. Всі були з жовтим коротким волоссям на голові і легко одягнені.

Олександр Андрійович знав, що на планеті Нібіру живе єдина нація анунаків і розмовляють на єдиній українській мові і, упевнившись, що це дійсно планета Нібіру Олександр Андрійович набрав на комп’ютері слова: «зчитати інформацію з флюїдного ефіра».

– Олександр, включай з виводом на відеокамеру зв`язок он з тим, що сидить під Сфінксом на лаві. Бачиш – на ньому: хвостатий фрак, чорні брюки та білий жилет з низьким вирізом, лаковані туфлі і білі руки+, на одній із них іскриться дороге кільце з брильянтом, – запропонував Микола Антонович.

Олександр Андрійович направив вектор координати простору на сидячого і написав на табло комп’ютера слова: «Перехід на спілкування через відеокамеру з душею померлої людини».

На відеокамері і на табло компютера появився сидячий на лаві під Сфінксом.

– Добрий день Вам, незнайома людина.

– Хто це? – запитала душа сидячого.

– Це вас турбують вчені із планети Земля і з цієї нагоди бажають вам, добра людино, здоров’я та довголіття, – став відповідати Микола Антонович. – Ми спілкуємося з далеким минулим і розуміємо, що може вас в живих давно вже немає, але ж ви в ефірі залишили свій слід ще будучи живими і ми зараз вас бачимо як живих.

– Тоді будемо знайомитися, – сказав сидячий. – Мене звати Кирило Гаврилович Шевченко. Я працюю головним науковцем на планеті «Кам’яні ливні», в місті Козій Ріг. Я ще живий і зараз в час нашого спілкування через мою душу та через мій розум розмовляю з вами. Я прилетів на планету Нібіру на міжпланетний симпозіум, який відбудеться завтра в тунельній залі під Сфінксом. А зараз я просто відпочиваю і з великим бажаням хочу з вами поспілкуватися, – додав він.

– Я із планети Земля. Мене звати Микола Антонович Марущенко, я працюю у місті Київ на заводі: «Токарно-фрезерне устаткування» теж головним науковцем, а це мій колега – начальник наукової лабораторії Олександр Андрійович Світозаренко, – представився Микола Антонович.

– Що Вас в далекому минулому цікавить? – спитав Кирило Гаврилович.

– Шановний, Кирило Гаврилович, ми хочемо знати про вашу цивілізацію та про її розвиток спочатку цивілізації і про крилату Расу, яка чи існувала, а можливо і зараз існує, і можливо на вашій планеті? І на яких планетах була Крилата Раса, а потім пішла в еволюційному колі в занепад, щоб знову підійматись в еволюційному колі до кульмінаційної точки свого повторного розвитка. Чи правда, що Вселена була наповнена духовними істотами, які мали крила, що ці духовні істоти володіли майже необмеженим знанням, а їх відвага та хоробрість навіть загрожувала бунтом проти Великого Головного Духа. І він, наказавши заключив їх у видимі фізичні тіла та обмежив тілесними почуттями? – запитав Микола Антонович.

– На нашій планеті існує єдина нація – українці. Наш соціальний устрій комуна. Такий же устрій як і на планеті Нібіру та на наших сусідніх планетах таких як наприклад: «Осіріс», «Чорна дірка», «Сама одинока планета», «Опухла газова планета», «Планета з неймовірною кількістю кілець», «Планета палаючого льода», «Алмазна планета». Грошей у нас немає. Розподіл матеріальних ресурсів між членами суспільства здійснюється по потребі кожного. На планеті існує всього дві галузі: матеріальна і духовна. В матеріальній галузі діють спеціалізовані підгалузі: ракетна, транспортна, будівельна, аграрна, харчова, медична, обувна і так далі по кожному матеріальному предмету. В духовній галузі всі підгалузі теж профільно спеціалізовані: наука, мистецтво, релігія, учбові заклади видавництво та Інтернет і так по кожній культурній сфері. Кожен житель планети теж знає тільки свою спеціалізовану фахову працю. Треба поїсти – він дома не готує продукти харчування, бо на це є харчова підгалузь та їдальні в достатній кількості. Кожна людина після своєї спеціалізованої праці використовує свій час на різі свої духовні потреби, Любу інформацію для здійснення своєї потреби він отримує через свій Інтернетний мобільний телефон. На нашій планеті існує єдиний Автоматизований Центр управління цими спеціалізованими підгалузями, куди через регістратори виробництва, які встановлені в кожній підгалузі на кожен вид випускаємої продукції погодинно передаються данні виробництва. В цьому єдиному автоматизованому центрі управління із єдиного на планеті автоматизованого Обчислювального Центра після оброблення отриманих підгалузевих данних інформація в автоматизованому режимі теж щогодини передається в кожну підгалузь. для прийняття рішення в залежності від попита населення – або збільшити, або зменшити випуск певної продукції, – закінчив розповідати Кирило Гаврилович. Тепер скажу, що стосується Крилатої Раси. Кожна людина на нашій планеті пройшла повний цикл еволюції і, дійшовши в своєму еволюційному колі до кульмінаційної точки свого розвитку стала людиною крилатої Раси. Вам теж відомо, що у Вселеній існує сім видів матерії: фізична, ефірна, астральна, ментальна, вогненна, будхічна й атмічна, які складаються із атомів і мають своє атомне тіло.

Фізичне тіло – це є сама людина; ефірне тіло – воно є дзеркало звукової, кольорової інформації, яка відбивається на його поверхні і весь час у ній зберігається; астральне тіло – воно дає людині через її фізичне тіло всі почуття; ментальне тіло – воно забезпечує людину через її мозок розумом; вогненне ж тіло – через ментальне тіло посилає в мозок інтелектуальне осяяння і людина робить якісь відкриття; будхічне тіло дає людині духовну енергію; атмічне тіло дає людині силу – Вріль. Всі тіла, крім ефірного, існують у фізичному тілі людини як єдине з ним тіло і функціонують між собою через нашу резервну частину мозка. Всі ці тіла, як єдине духовно-матеріальне тіло здатні вийти із матеріального тіла в астральне і злітати в ньому в будь яку координату Вселеної і отримати необхідну інформацію. Астральне, ментальне, вогненне, будхічне й атмічне тіла – це і є наші духовні крила, завдяки яким ми нині і літаємо в ефірному просторі, – пояснював Кирило Гаврилович.

– Ще таке питання. Скажіть, Кирило Гаврилович, чи існують на вашій планеті такі феномени як: феномен – людина-пророк із області передбачення майбуття; феномен – людина-сомнамбул із області левітації. Цей феномен володіє флюїдом – здібністю змінювати в своєму тілі магнетизм і завдяки цьому пересуватися в ефірі; феномен – людина-психометер, він володіє флюїдом – здібністю отримувати повну інформацію про людину(характер, або зовнішній вигляд), тримаючи в своїй руці, або прикладаючи до чола голови любі речі із того об’єкта де знаходиться ця людина; феномен – людина-екстрасенс. Цей феномен володіє флюїдом – здібністю розслідування. Та ще скажіть на яких планетах вони існують.

– Я на це питання почну відповідати вашим питанням. Ви, Микола Антонович, питали чи правда, що ці духовні істоти володіли майже необмеженим знанням? – Це правда. Наша планета в своєму еволюційному колі рухається вже по другому кругу. А в першому еволюційному крузі на нашій планеті дійсно були такі феномени. Але зараз в них немає такої потреби. Тому, що кожна людина на нашій планеті дійшла в своєму еволюційному колі до вищої кульмінаційної точки свого розвитку. І може, перевтілившись в астральне тіло здобути будь яку інформацію.

Що стосується того на яких планетах були Крилаті Раси потім пішли в занепад і чи жили на цих планетах різні феномени, то це планети, які по своєму еволюційному розвитку вже дійшли кульмінаційної точки свого розвитку і тепер опускаються в занепад, щоб потім у своєму еволюційному колі рухатися по другому кругу. Це такі планети як ваша Земля. Недавно я з групою наших вчених був на таких планетах і на вашій планеті. Наших вчених цікавило саме це питання, щоб зробити висновок як відбувається на планетах Вселеної процес еволюції і чому він відбувається на кожній планеті по різному. Виявилося, що еволюційні цикли на планетах відбувалися по різному на кожній планеті. На вашій планеті Земля вже було суспільство, в якому жили лише одні феномени. А потім після занепада суспільства, яке стало знову розвиватися і, дійшовши в еволюційному колі до кульмінаційної точки свого розвитка із феноменів стала існувати Крилата раса. І поті ваше суспільство стало занепадати, що нині дуже стало і для Вас помітно. Продукти харчування з кожним місяцем зростають, закриття заводів, безробіття точки кульмінаційного розвитку у кожній державі і не в кожному місті держави є такі феномени. Що стосується феноменів то на вашій планеті зараз проживає ще двадцять два відсотка різних феноменів, В Україні проживає одинадцять відсотків, а у місті Дніпропетровськ залишилось всього чотири феномена це – феномен – людина-пророк із області передбачення майбуття; феномен – людина-сомнамбул із області левітації.; феномен – людина-психометер із області психовідчуття; феномен – людина-екстрасенс із області слідства.

Самий здібний серед них феномен-екстрасенс – це Філатов Борис Альбертович. Він займає посаду мера цього міста.

– Кирило Гаврилович є у Вас армія, міліція, прокуратура, суд та тюрма?

– Такого в нас немає, – відповів Кирило Гаврилович. – Та і навіщо ж

нам армія, міліція, прокуратура, суд та тюрма, коли розум кожної людини задіяний штучним інтелектом і її мозок виконує запрограмовані тільки їй притаманні в житті буттєві дії. Виходить, що наш штучний інтелект задіяний в нашому мозку стоїть на сторожі дотримання моральних принципів у бутті нашого життя, – додав він.

– А чим же у вас, Кирило Гаврилович, займається підгалузь релігії? – запитав Микола Антонович.

– Підгалузь релігії так же як і підгалузь науки займається відкриттями тільки чисто духовних напрямків. Нещодавно вчені цієї підгалузі закінчили дослідження впливу штучного інтелекта на свідомість людини та його роль у перевтіленні людини крилатої Раси. Зараз ведуться розробки по виявленню вплива людського духа на душу живої людини та на душу, яка покинула тіло померлої людини, а сама злетіла в космічний простір. Ми ж спілкуємося з вашою планетою так як і ви зараз зі мною. Ми знаємо, що у вас існують церкви різних релігій та існують різні релігійні секти. В нас такого нема, але таке було коли наша попередня крилата раса пройшла свій повний еволюційний цикл і, досягнувши кульмінаційної точки свого розвитку стала занепадати у варварство, перейшовши на повторний цикл свого нового еволюційного кола. Тоді релігія із наукового поняття перетворилася в церковну релігію і після цього люди які стали дикунами обожнили Вищий Розум Вселеної і стали його називати Богом. А церковні служителі повидумували закони божі, щоб ними, залякуючи тримати занепале суспільство в нормальних життєвих рамках. Було те, що зараз діється на вашій планеті: ішлася ворожнеча між сектами та церквами, розплодилися різі релігійні секти та різні партійні організації, олігархія, яка привела нашу планету до тотальної гражданської війни і аж після того коли наша крилата раса стала знову підійматися вверх еволюційного кола ми нині стали вже іншими і досягли те, що зараз маємо: високі технології виробництва, мир та спокій – матеріальне, душевне та духовне задоволення, – закінчив відповідь Кирило Гаврилович.

– Ще таке питання до вас, шановний колего. Який у вас термін вашого життя і як впливає на здоров’я ваша медицина, і які основні засоби лікування? – запитав Микола Антонович. 

– Термін нашого життя три тисячі шістсот років, такий як і на планеті Нібіру, – сказав Кирило Гаврилович. – А в нашій медицині існує три основні напрямки оздоровлення людини. Перший основний напрямок – це фітотерапія. В організмі людини повинні бути всі мікро елементи живої та органічної природи в достатній їх кількості. Проводиться планове обстеження організма людини і доводиться наявність мікроелементів до визначеної норми. Другий напрямок – це забезпечення організма людини життєвою енергією через певні прилади магнетизму шляхом їх впливу на Сонячне сплетіння людини – генератора життєвої енергії, яку воно отримує від Сонця і посилає в кожну клітину тіла своєї людини. І третій напрямок – це лікування хворих клітин в організмі людини репараційними ферментами (атомами). Ці ферменти вводяться в організм людини і «вигризають» у хворій клітині шкідливі віруси, які можуть привести людину до захворювання, – відповів Кирило Гаврилович.

– І ще таке питання. Кирило Гавриловичу, а як на вашій планеті еволюція вплинула на любов? – запитав Микола Антонович.

– Я вже вам, Миколо Антоновичу, з Олександром Андрійовичем го-ворив про вплив на нашу свідомість флюїда штучного розума. Саме цей штучний інтелект привів до багатоженства – до чоловічих та й до жіночих гаремів, основною метою яких є виховання дітей.

– І останнє питання по вашому перевтіленню із фізичного тіла в астральне і знову із астрального у фізичне. Як це у вас відбувається і завдяки чому? – запитав Микола Антонович.

– Відбувається таке перевтілення завдяки інтелектуальній програмі штучного розума, він через нашу резервну частину мозка дає вказівку розуму та душі людини. Далі все здійснюється через флюїд ефіра та природні сили електромагнетизма, тиска та інших, які при їх спільному об’єднанні утворюють єдину силу, – Вріль. А тоді розум та моя душа, отримавши такий Вріль виконують таке перевтілення на атомному та клітинному рівнях через матеріальний і духовний синтези, а які при таких синтезах відбуваються фізико-хімічні та духовні реакції над цим поки що працює наша наука. А як при цьому перевтіленні відбувається сам технологічний процес на клітинному та атомному рівнях людина не розуміє і не відчуває. Це подібно тому, коли ви засинаєте, спите та просинаєтесь. Все це відбувається підсвідомо і без нашого на це втручання, – пояснив Кирило Григорович.

– Ми вам, Кирило Гаврилович, дуже вдячні за вашу інформацію і хай вам щастить у ваших наукових пошуках, – подякував Микола Антонович.

– Якщо більше питань немає? То, будь ласка, запишіть мій Логін і в разі будь якої потреби звертайтесь по міжпланетному Інтернету. На все добре, – сказав Кирило Гаврилович. Приємно було вам передати мій дос-від, – додав Кирило Гаврилович, встав і пішов у піраміду.

Олександр Андрійович, записавши Логін міжпланетного Інтернета віддрукував на принтері отриману інформацію і вони з Миколою Антоновичем стали думати над почутим та міркувати на якій стадії еволюційного занепада знаходиться наша людська Раса.

В лабораторію Василина Григорівна зайшла після свого урока історії, щоб віддати Миколі Антоновичу та Олександру Андрійовичу свій філософський нарис. Хлопці вели полеміку по науковій інформації, яку отри-мали від Кирила Гавриловича із планети «Кам’яні ливні».

– Що ви, Микола, обговорюєте з Олександром? – запитала Василина Григорівна, дивлячись на сяюче обличчя та в очі Олександра Андрійовича.

– Візьми, Василина, і почитай, – сказав Микола Антонович і дав їй віддруковану інформацію.

– Давай почитаю, – сказала Василина Григорівна. А ви візьміть та почитайте мій нарис, – додала вона і, вручивши по примірнику вона почала читати.

Микола Антонович та Олександр Андрійович стали читати філософський нарис Василини під назвою «Духовні Крила» за таким текстом: «Те, що говорить нам скудний залишок інформації про людську Крилату Расу свідчить, що вона таки існувала. Існувала і на нашій Землі і була створена еволюційним шляхом. Відомо, що у Вселеній існує сім видів матерії: фізична, ефірна, астральна, ментальна, вогненна, будхічна й атмічна і вже із цих видів вивчені наукою і ними вже володіє людина це: фізична, астральна, ментальна й вогненна. Вони мають свої відповіді тіла: фізичне тіло – це видиме тіло людини. Астральне тіло – це невидиме атомне тіло людини, яке знаходиться у фізичному тілі людини і забезпечує її фізичне тіло почуттями. Ментальне тіло – це теж невидиме атомне тіло людини і теж знаходиться у фізичному тілі людини і наділяє людину розумом. Вогненне тіло – є теж невидимим атомним тілом людини і приносить осяяння в мозок через ментальне тіло людини, знаходячись в її фізичному тілі. Ефірна матерія теж науці відома – вона є дзеркалом звукової та кольорової інформації, яка відбивається на її поверхні і весь час у ній зберігається.

Залишається ще два види матерії, які наукою зовсім не вивчені це: будхічна та атмічна матерії. Тоді можна припустити таку наукову гіпотезу, що будхічна атомна матерія має теж своє невидиме атомне тіло, яке теж знаходиться у фізичному тілі людини і збуджує, і дає Дух – духовну енергію; Атмічна ж матерія теж має своє атмічне невидиме атомне тіло, яке існує у фізичному тілі людини і дає йому Силу – Вріль. Тобто будхічна та атмічна матерії теж є причетні до перевтілення людини Крилатої Раси.

Для підтвердження цієї гіпотези залишається тільки провести експеримент, використавши діюче спеціалізоване електронно-комп’ютерне устаткування і дослідним шляхом встановити характеристики атомів цих двох видів матерії – атомів Сили та атомів Духа».

Микола Антонович та Олександр Андрійович, прочитавши цей нарис були задоволені глибиною філософської думки про що їм вже розповів Кирило Гаврилович Шевченко із планети «Кам’яні ливні».

– Ти, Василина, неперевершений науковий філософ, – сказав Микола Антонович. – Дай я поцілую твою руку, бо без неї ти б не написала, – усміхаючись додав Микола Антонович і поцілував їй руку. Ти мислиш так як Кирило Гаврилович із планети Кам’яні ливні. Почитаєш інформацію, яку ми отримали, коли спілкувалися з ним через Машину часа.

В лабораторію зайшла Сніжана Вікторівна і побачила коли Микола Антонович підійшов до Василини Григорівни і став цілувати руку.

– А мені, Микола, будеш цілувати? – усміхаючись запитала Сніжана Вікторівна і підійшла до нього.

– Якщо авансом? То давай, – сказав Микола Антонович, усміхнувся і поцілував руку.

– Так, хлопці та дівчата, пішли додому, – сказала Сніжана Вікторівна.

– А хто буде відпрацьовувати за мій аванс? – запитав Микола Антоно-вич. – Читай вірші та підемо додому – до хати, – попросив Микола Анто-нович.

Сніжана Вікторівна достала записничку і стала читати такі вірші:

ТАК БУЛО

Теревенить вітер у вікні, 

Мов вовком, завірюха виє, 

І мороз їм зашпорів підніс, 

Ворона снігом дзьоба миє…

І давно на Марсі так було, —

Прибульці й там таке пізнали, 

Їх клинопис часом замело, 

Проте лишилися аннали –

Інформації до нас місток.

З’єднавши міжпланетні далі —

Там зима в повторний свій виток

Теж крутить хуртовин педалі!


ЯК ЦЕ СТАЛОСЯ?!

О, надійні горизонти бажання, 

Ви — уява історичної істини, 

Загадкові таємниці безжальні, 

Передбачені прадавніми вістями

Про створіння, що з небес прилітало, 

Й на крилате божество, мов, скидається, 

Про шумерів, що із часом не стало, 

Та про Сфінкса, що й на Марсі стрічається, 

Про чудових мегалітів будови, 

Що в природі катаклізмам дісталися.

О, манливої жаги невідомість, 

Науково розкажи, як це сталося?!


– Ти знаєш, Сніжана, ці вірші вражають своєю глибокою науково-філософською думкою, – сказав Микола Антонович. – Виходить я недаремно авансом поцілував твою руку, – додав він і приємно усміхнувся.

Кожен сказав своє похвальне слово і вони піли додому – до хати.

26 – 27 02 2016

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!