05.04.2018 08:41
для всіх
53
    
  - | -  
 © Василенко Андрій Антонович

На грані живого і мертвого

глава 13 том 5

на Симпозіумі

Літак прямим рейс Нью-Йорк – Київ приземлився в аеропорту Бориспіль о вісімнадцятій годині дня. Одинадцяте число липня. Під’їхав трап і люди стали виходити.

Микола Опанасенко, Василина Чабаненко та Олександр Світозаренко помітили на трапі знайомих вчених Америки.

Микола Антонович, Олександр Андрійович, взявши Василину Григорівну з букетом квітів під руки пішли їм на зустріч. А коли зустрілися, то обмінялися букетами квітів. І тепло, привітавшись вони сіли в таксі заказані Миколою Антоновичем і поїхали в готель міста «Київські Зорі».

Поселившись вони всі пішли в ресторан повечеряти. А коли повечеряли і зайшли в холл готеля то чоловіки-американці пішли в свій номр, а Розальдіна Франклін сіла на диван і стала дивитися телєвізор. До неї підсіли Василина Чабаненко, Олександр Андрійович і Микола Антонович.

Коли сідали, то Миколі Антоновичу довелося сісти поруч з Розальдіною Франклін, а Олександр Андрійович сів коло Василини Григорівни і вона його обхватила правою рукою, а він її – лівою і сиділи як одне ціле.

Миколі Антоновичу подобалася Розальдіна і йому було приємно сидіти поруч. Розальдіна стала часто повертати голову на нього і, зустрівши його погляд усміхаючись коментувала побачене. ЇЇ ліва рука при кожному повороті голови на нього хлопала по дивану. Микола Антонович весь час відчував її тепло і коли Розальдіна повернула голову і їхні погляди зустрілися, він накрив своєю правою рукою її хлопаючу руку. Розальдіна перевернула руку вверх долонею і так вони сиділи до слідуючого поворота її голови. І коли вона повернула голову їх погляди злилися, то вони стали клонити свої голови одне до одного і поцілувались.

– Що, колеги, підемо спати? – запитав Олександр Андрійович.

– Ходімо, – відповів Микола Антонович. І вони пішли.

Олександр Андрійович з Василиною Григорівною зайшли в її номер. Вони прийняли душ і лігши в ліжко повністю віддалися своїм почуття приємно втомленим від очікуваної насолоди.

Розальдіна, зайшовши в номер теж пішла з Миколою Антоновичем приймати душ і, не дійшовши до ліжка віддалися своїм почуттям.

Вранці вони встали і приємно втомлені за ніч любов’ю пішли в ресторан на сніданок. Там вони побачилися з усіма учасниками Симпозіума.

Приїхавши на Симпозіум вони зареєструвалися, взяли програми і радіонавушники – для прослуховування переклада виступів. Зайшовши в залу сіли у третьому ряді. В залі ще було гамірно. В Олександра Андрійовича задзвонив мобільний телефон. Це була Сніжана Вікторівна.

– Як ти там, любий, ще не виступав? – запитала Сніжана Вікторівна.

– Ні, люба. Ще не закінчилася реєстрація учасників Симпозіума.

В президії Симпозіума головуючий взяв дзвінок і став ним потрясати повітря. В залі став затихати гамір. І настала тиша.

– Перше слово надається Україні – трьом її вченим, – сказав головуючий. – Зараз прочитає свою доповідь кандидат філософських наук, лауреат Нобелівської премії Василина Григорівна Чабаненко. Обговорювати будемо в кінці третього слова, – додав головуючий.

Василина Григорівна вийшла на трибуну розгорнула папір і стала читати. Це був такий філософський нарис: «Електромагнетизм – це метаболізм синтеза».

– В науці відомо, що при синтезі молекул відбувається метаболізм (обмін) речовин. Кожен метаболізм викликає електричну і магнітну поляризацію молекул у клітинах, змінюючи в них електричне і магнітне поля. В залежності від атомного склада речовини виникає певна поляризація молекул, які створюють відповідне електромагнітне поле в клітинах молекул відповідної матерії. Така поляризація молекул генерує власну внутріклітинну енергію. Також відомо, що при метаболізмі відбувається іонізація молекул випромінюючих світлові, електромагнітні і радіоактивні (бета, гама) хвилі. Власна внутріклітинна енергія по нервовим каналам через довгі відростки нейронів (аксони) мозка проникають у свідомість (пам`ять) резервної частини мозка людини і нею енергія направляється у Сонячне сплетіння людини. Сонячне сплетіння людини цю енергію розподіляє між органами тіла і відправляє в них для ціле направленого використання. Ця внутріклітинна енергія відрізняється від отриманої Сонячної енергії тим, що вона має свої природні здібності – флюїд духовної сили. Таким флюїд володіють феномени.

Як відомо, що ще в середині Х1Х віка вченим Вільгельмом Рейхенба-хом, який 30 років посвятив електромагнетизму було відомо, що магнетизм в матеріальних предметах має дві сили. Перша сила – це тоді, коли предмети мають різну магнітну полярність – вони притягуються. Друга сила – це тоді, коли предмети мають однакову магнітну полярність – вони відштовхуються.

Вільгельмом Рейхенбахом було досліджено і встановлено, що магнетизм в людині теж має дві сили, які діють навпаки магнетизму в матеріальних предметах. Перша сила – це тоді, коли люди мають різну магнітну полярність – вони відштовхуються. Друга сила – це тоді, коли люди мають однакову магнітну полярність – вони притягуються.

Рейхенбах стверджував, що різнойменні магнітні заряди викликають в людини неприємні відчуття тепла і холода, а однойменні заряди навпаки – приємні. І він ці магнітні сили назвав психічною енергією і це все відбувається в людині завдяки синтезу молекул в процесі метаболізма.

Ще ним було виявлено, що магніт впливає на саму рухливість предметів і залежно від швидкості руху предмет відповідно швидкості міняє свою полярність і навіть свій колір.

Отже враховуючи вище викладені істини, можна побудувати таку гіпотезу про народження людини – феномена. Розуму Феномена причетні Вріль штучного інтелекта і такі флюїди: флюїд ефіра; флюїд резервної частини мозка людини. Виходить, що у феномена задіяні чотири природні явища: штучний інтелект; ефір; резервна частина мозка; електромагнетизм. В науці відомо, що при об’єднанні природних сил створюється єдина сила під назвою Вріль.

Таким чином у резервній частині мозка феномена об’єдналися чотири явища природи в єдину силу – Вріль», – так вона закінчила виступ.

В залі почалася бурна овація – аплодували вчені планети Земля.

Головуючий дзвіночком став потрясати повітря. В залі настала тиша.

– Друге слово надається Україні, – сказав головуючий. – Зараз ми послухаємо доповідь доктора медичних та математичних наук Миколи Антоновича Опанасенко, – додав головуючий.

Микола Антонович вийшов на трибуну і став читати свою наукову думку під назвою «Аналітична фізика ефіра».

– Ефір – це автоклав у якому відбувається фізичний, хімічний, біологічний та духовний синтези матерії різної за складом та призначенням. Серед цієї матерії є нам відома самостійна матерія: Розум, Душа, Дух, та Сила, Зло і Добро. Ці духовні матерії, як і всі інші видимі фізичні матерії мають своє невидиме атомне структурне тіло в якому існують закодовані спадкоємні розміри атомів, відповідна їх кількість та певні кути їх з’єднання у молекулі. Це тіло теж покрите «шкірою» – атомною оболонкою і теж має певну структурну решітку із атомів. Флюїдна якість Розума, Душі та Духа людини – це здібність кожного з них впевнено виконувати свої обов’язки і в тому числі виходити на зв`язок з флюїдом ефіра.

Флюїд Розума, Душі та Духа людини – це властивість отримана як результат об’єднання природних сил в одну силу, яка створила ідентичні двійники атомів Розума, Душі та Духа. Двійники Розума володіють штучним розумом – штучним інтелектом. І коли потрібно щось зробити ці атоми-двійники виходять із резервної частини мозка людини і далі завдяки своєму флюїду, флюїду резервної частини мозка, флюїду ефіра та Врілю штучного інтелекта приносять, відповідно, кожному оригіналу інформацію як зробити потрібні дії і феномени викладають як істину свого результата. Прийшов час проведення дослідів експериментальним шляхом, який тільки зможе підтвердити мою філософську думку. Експериментально встановити розміри і структуру атомів Розума, Душі, Духа та Сили, які існують у головному мозку людини та розміри і структуру двійників атомів Розума, Душі, Духа та Сили, які теж існують у мозку людини відповідно в їхніх невидимих тілах. Структурна решітка двійників, кількість атомів у молекулі та кути з’єднання у молекулі окрім діаметра атомів повинні бути ідентичними атомам Розума Душі, Духа та Сили. Це все можна буде зробити завдяки спеціалізованому електронному фото-мікроскопу, який буде сприймати інформацію через фото-електронну відеокамеру і виводити її на табло комп’ютера і на принтер у виді, доступному для нашого зора. І тоді можна буде розглянути головний мозок феноменів і встановити реальні розміри та структуру атомів Розума, Душі, Духа та Сили, існуючих в головному мозку цих феноменів та реальні розміри і структуру атомів їх двійників, – так закінчив свій виступ Микола Опанасенко.

В залі почалися буремні й незатухаючі оплески. Головуючому прийшлося знову взяти дзвінок. В залі угомонилися і настала тиша.

– Третє слово надається Україні, – сказав він. Доповідь читає доктор медичних та математичних наук Олександр Андрійович Світозаренко.

Олександр Андрійович вийшов на трибуну і став говорити на тему: «Розробка наукових приладів та устаткування».

– Пройшов іще один рік із того часу, коли на нашому заводі «Токарно-фрезерного устаткування» була розроблена і введена в дію «Машина Часа». На протязі цього періоду ми розробили креслення для приладів, завдяки яким нам вдається дослідним шляхом провести експерименти, які закінчуються підтвердженням кожного відкриття. Два тижні тому нами з Миколою Антоновичем було розроблено креслення по якому на нашому ж заводі було виготовлено електронно-магнітний прилад – перехоплювач атомів, яким вдалося приборкати рухливість атомів при їх розгляді та встановленні їх параметрів і характеристики. Завдяки цьому приладу та іншим приладам нами була проведена без хірургічного втручання операція по лікуванню від алкогольно-наркотичної залежності.

Операція проводилася в два етапа.

Перший етап – встановлення діагноза: Пацієнт в області Сонячного сплетіння опоясувався поясом задіяним із п’ятьма приладами, які доповнювали один одного і були ув’язані між собою це: електронний ультразвуковий датчик, який окреслив зону Сонячного сплетіння людини; електронний ультразвуковий фотомікроскоп, який в окресленій зоні по спеціальній автоматизованій комп’ютерній програмі розглядав атоми; прилад по електронно-магнітному перехопленню атомів, який перехоплював та утримував атоми в молекулах для їх зчитування та копіювання; електронно-ультразвуковий фото-мікроскоп, який зчитував і копіював атоми і далі направляв їх в спеціалізоване електронно-комп’ютерне устаткування для порівнявши їх із параметрами атомів Сонячного проміння заведених в пам`ять спеціалізованого електронно-комп’ютерного устаткування; тесло метр, який встановлював величину напруження магнітного поля атомів у Сонячному сплетінні і відправляв у пам`ять спеціалізованого електронно-комп’ютерного устаткування для визначення їх тотожності з атомами сонячного проміння. А потім, визначивши їх тотожність чи розбіжність по спеціальній автоматизованій комп’ютерній програмі виводилося і на табло комп’ютера для візуального розгляду, і на принтер.

На табло комп’ютера було видно, що ці всі атоми мали повну характеристику: розмір діаметра атому та його ядра, кількість електронів, а спеціалізований тесла метр підтвердив наше сподівання, що атоми ДНК та РНК мають напруженість свого магнітного поля на 2 тесла меншу ніж має кожен атом водню, кисню, заліза, кремнію, германію та нефриту. із цих атомів у магнітному полі Сонячного сплетіння людини.

Діагноз – розмагнічення на 2 тесла атомів молекул ДНК та РНК.

Другий етап операції – домагнічення атомів молекул ДНК та РНК.

Пацієнту заміняють екіпіровку, знявши пояс задіяний із п’ятьма приладами підперезали його поясом задіяним уже із двома приладами: магнітометром напруження, який домагнітив на 2 тесла силу напруженості магнітного поля атомів молекул ДНК та РНК – довів їх до рівня всіх атомів Сонячного сплетіння; тесло метр, який показує, що величина напруження магнітного поля атомів молекул ДНК та РНК доведена до потрібного рівня.

Ефект через одинадцять хвилин – у пацієнта зникає почуття тяги до повторного ведення чи то алкоголю, чи то наркотиків, чи то ще якоїсь залежності.

Нами розроблений і виготовлений на нашому заводі електромагнітний прилад для проведення реплікаційно-репараційним методом лікування таких болячок як епілепсія, туберкульоз та рак Цей прилад у хворих тканях по кресленнях робить із клітин репараційні молекули – так звані лікуючі ферменти і ці молекули «вигризають» хворі молекули а їх місце заповнюють реплікаційні молекули, які володіють флюїдом постійного множення.

На сьогоднішній день у нас на носіях зовнішньої пам`яті в електронно-комп’ютерному устаткуванні закладена база лікуючих – репараційних ферментів від всіх захворювань відомих медицині.

Десятого листопада ми успішно провели без хірургічного втручання дві операції по лікуванню репараційними ферментами від туберкульоза відкритої форми легень. Це було досягнуто теж завдяки нашому спеціалізованому електронно-комп’ютерному устаткуванню і двом приладам: цьому ж електромагнітному приладу і розробленому теж нами електронно-ультразвуковому датчику, який знаходить хворі клітини в органах тіла людини і окреслює їх зону.

На ці три відкриття завдяки відповідним комбінаціям ув’язки наших приладів з відеокамерою та з електронним комп’ютерним устаткуванням ми маємо достатню кількість відео та озвученої інформації записаної на оцих трьох флешах, які я передаю в Колумбійський інститут Нью-Йорка через Джеймсона Уотсон – доктора біохімічних наук і керівника американської групи вчених, – сказав Олександр Андрійович і поніс йому в супро-воді бурних оплесків у президію, як члену президії.

Овації не затихали, але головуючий зачекав і коли в залі настала тиша головуючий запропонував бажаючим висловити свою думку і, обвівши зором аудиторію, надав слово кожному делегату. Виступило п’ятеро науковців. Всі вони були вражені новизною та ясністю цих трьох слів України.

Член президії Джеймсон Уотсон запропонував президії Симпозіума прияти рішення: передати отриману ним інформації на розгляд Консиліуму вчених Колумбійського інститута Нью-Йорка. – У нас на сьогодні заплановано вислухати та оцінити чотири доповіді. Ми будемо робити перерву? – запитав головуючий і запропонував комісії підрахувати голоси... – Добре. Тоді я оголошую перерву на двадцять хвилин, – додав головуючий.

Дзвоник сповістив про закінчення перерви. Микола та Олександр ще продовжували стояли в коридорі, розмовляючи з коханими – Розальдіною та Василиною. Враження від спілкування із дівчатами викликало теплі емоції, які приємно бентежили їх душі, і хлопці вирішили перевести це почуття в площину розмови.

– Походимо по Хрещатику та по магазинах Києва, – запропонував Микола.

– Я погоджуюся!.Моя доповідь запланована на завтра, – сказала Розальдіна.

– Рішення прийнято, – сказала Василина Григорівна і вони пішли на вихід.

Після перерви на Симпозіумі була прослухана ще одна доповідь вченого Америки Рудольфа Фейман – доктора наук, лауреата Нобелівської премії в області фізики. Було проведено обговорення і на цьому денна програма була вичерпана.

Закохані пари Розальдіна з Миколою Антоновичем та Василина Гри-горівна з Олександром Андрійовичем, пообідавши в ресторані поїхали в готель. Полежали і, поніжившись до півночі заснули і спали аж до ранку.

Осінній ранок тарабанив дощем по підвіконню, нагнітаючи їм сум про завершення їхнього душевного свята.

– Коли ми з тобою, любий Олександре, знову зустрінемося в такому палаці інтиму, де тільки ми і наші почуття? – запитала, обнявши і цілуючи Василина Григорівна.

Розальдіну теж брав сум близької розлуки.

– Приїзди, Коля, до нас зрідка у відрядження, а то я буду сумувати без тебе. Приїдеш? – запитала Розальдіна і, обнявши стала цілувати, віддавшись зову свого почуття.

– Приїду, – пообіцяв Микола Антонович. А зараз давай будемо вставати та підемо на сніданок, – додав він.

Вийшовши з номера Микола Антонович постукав до Василини Григорівни.

Двері відкрила Василина Григорівна.

– Ми йдемо на сніданок, – повідомив Микола Антонович.

– Ідіть. Замовляйте також і на нас. Ми вже з Олександром одягаємося і прийдемо, – попросила Василина Григорівна.

Коли Василина Григорівна з Олександром Андрійовичем зайшли в ресторан, то замовлення вже стояло на столі. Вони підійшли поздоровалися і побажавши смачного стали втоляти свій апетит.

Вийшовши з ресторану вони взяли таксі і поїхали на Симпозіум.

Коли зайшли в залу і сіли гамір почав затухати. Головуючий підвівся і став спостерігати поки всі всядуться.

– Слово надається Америці. Доповідь буде читати Розальдіна Франклін – доктор хімічних наук, – оголосив головуючий.

Микола Антонович, Андрій Олександрович і Василина Григорівна оділи навушники і стали слухати переклад її доповіді.

Після закінчення доповіді всі вчені аплодували, стоячи і в унісон повторювали «Ро-заль-ді-на»!, «Ро-заль-ді-на»!, «Ро-заль-ді-на!

Головуючий запропонував бажаючим виступити. Підійти і записатися на обговорення.

– Записалося на виступ шість вчених: із Грузії, Польщі, Єгипту, Туреччини, Англії та України, – повідомив головуючий. – Слово буду надавати по черзі записі, – додав головуючий.

Обговорення почалося грузинським вченим Запаридзе Ашотом, який на закінчення в честь такого виступа для Розальдіни станцював лезгинку.

Виступи затяглися і на кінець дійшла черга до України.

– Слово надається українському вченому Олександру Світозаренко, – об’явив головуючий.

Олександр вийшов на трибуну під оплески.

– Шановні колеги, доповідь Розальдіни Франклін – доктора хімічних наук на тему: «Електромагнетизм – енергія життя» побудована на аналітичній хімії тобто теж на атомних реакціях які відбуваються в організмі живої істоти, – почав обговорення Олександр Світозаренко. – Нею показано скільки атом віддає електронів, або приймає в процесі синтеза. І в залежності від кількості електронів, які приймали участь в процесі обміну речовин створювалася та чи інша речовина. Вона свою доповідь побудувала на мові математики. Скориставшись ідеєю Платона, який говорив, що Вселена представляє живу арифметику в своєму поступальному розвитку і реалізовану геометрію в своєму спокої, і що головна ідея полягала в тому, що існує постійне правило єдності скрите у формах, а числа є першими правилами суті. І їй прийшло на ум осяяння, якщо всі закони Природи приймають форму кількісного вираження, а числа розглядаються як кращі представники законів гармонії, які існують у космосі, то прикладом такої закономірності являється аналітична хімія. В аналітичній хімії вчення про атоми в молекулах в процесі синтеза базуються тільки на числах, тому тільки з точки зору вчення аналітичної хімії можна розглянути і трактувати вчення про метаболізм – процес обміна речовин.

При метаболізмі відбувається на атомному рівні процес поляризації біологічних структур – змінюється електромагнітне поле клітин і над клітинних структур і Розальдіні Франклін вдалося розглянути цей процес, як один із компонентів біофізичної основи життєдіяльності. Ця доповідь є зразком її неперевершеної науково-філософської думки, – закінчив своє обговорення Олександр Андрійович.

– Шановні, делегати Симпозіума, в кого із Вас будуть суттєві пропозиції прошу підняти руку і подавати в президію нашого Симпозіума, – оголосив головуючий. – Бачу – немає. Тоді шановні члени президії прошу голосувати за пропозицію Джеймсона Уотсон, щодо передачі Консиліуму вчених Колумбійського інститута Нью-Йорка на розгляд і прийняття рішення щоб інформацію про три відкриття вчених України передати вченим Нобелівської Асамблеї для прийняття відповідного рішення про нагороду Нобелівською премією, – сказав головуючий і підняв руку. – Бачу – всі. Тоді рішення прийнято. На цьому роботу Симпозіума закрито, – оголосив головуючий. 

Учасники Симпозіума стали збиратися групами. Група вчених Америки та України теж зібралися в одну групу і, обговорюючи подальші дії вийшли на вулицю. Микола Антонович заказав таксі в аеропорт Бориспіль.

Літак прямим рейсом Київ – Нью-Йорк з аеропорту Бориспіль відправляється о чотирнадцятій годині дня. Вони взяли квитки. До відправки залишилося дев’ять хвилин. І вони пішли на посадку Під’їхав трап. Проводжаючі стали прощатися. Чоловіки тиснули руки друг другу, а жінкам цілували. Микола Антонович, поцілувавши руку Розальдіні Франклін обмінявся з нею теплим зрозумілим для обох поглядом.

17.04.2016.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!