06.04.2018 12:55
для всіх
50
    
  - | -  
 © Василенко Андрій Антонович

На грані живого і мертвого

глава 12 том 7

обговорення запрошення на Симпозіум

ОБГОВОРЕННЯ ЗАПРОНШЕННЯ НА СИМПОЗІУМ


Обговорення запрошення на Симпозіум відбувалося в різних квартирах. Обговорювали Василина Григорівна та Сергій Никифорович у своїй спальні, а Сніжана Вікторівна та Олександр Андрійович – у своїй.

Олександр Андрійович та Сніжана Вікторівна зайшли в квартиру.

Олег дивився мультфільм. Олександр Андрійович лежав із закритими очима і уявляв спілкування із Василиною Григорівною на симпозіумі. Сніжана Вікторівна поставила їжу на стіл і пішла кликати на вечерю.

– Ви, любі, ще не спите? – звернулася Сніжана Вікторівна. – Я вас прошу на вечерю. В кухні пахло жареною картоплею та смаженою цибулею. В графині стояв виноградний сік.

Вони, повечерявши, включили в спальні телевізор. Ішов фільм: «Ну, заєць, начувайся!» Їм було весело. Вони реготіли аж до кінця фільма.

Подивившись фільм Олег пішов у ліжко.

Сніжана Вікторівна стелила постіль і, глянувши на Олександра думала радісно про його спілкування з Василиною Григорівною.

– Ти люба моя, Сніжинка, зараз думаєш про наше спілкування з Василиною? – запитав Олександр Андрійович.

– Да. Я рада за ваше спілкування, а я поспілкуюся із Сергієм, – відповіла Сніжана Вікторівна. – Тепер будемо спати.

Вони погасили світло і лягли спати, обнявшись і відчуваючи інфрачервоний промінь свого тепла та неповторно-приємний дух їхнього тіла, думали про сказане ними. Вони поцілувались і не помітно заснули.

Сергій Никифорович вечором приїхав додому з ради директорів області. Сніжана спала. Василина Григорівна писала філософський нарис.

– Сергій, у мене приємна новина для нас із тобою, – сказала Василина Григорівна.

– Знаю. Мені телефонував Петро Микитович, – пояснив Сергій Никифорович. Вітаю тебе із твоїми успіхами в науці філософія, я теж визнаю тебе, як справжнього талановитого філософа. Молодець! – додав Сергій Никифорович, обняв і вони стали пеститися. Вони поніжились і почали обговорювати приємну для них поїздку і, обговоривши, вони повечеряли і полягали в ліжко. Кожен став думати про цю поїздку. Василина Григорівна думала про спілкування з Олександром Андрійовичем, а Сергій Никифорович думав про спілкування зі Сніжаною Вікторівною і нарешті вони заснули.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!