28.04.2018 07:12
для всіх
114
    
  - | -  
 © Василенко Андрій Антонович

Кодована Доля

Глава 11.

Фізична теорія гравітаці

і

В гуртожитку Харківського Національного університета Юрій жив на другому поверсі. Він перечитавши свою дисертацію ліг спати. перед сном він став думати про відкриття вченим Вільгельмом Рейхенбахом яке він почитав у науковому журналі «Електромагнетизм».

Вільгельм Рейхенбах експериментально доказав, що магнетизм живої матерії – людини теж має дві сили. Перша сила – це тоді, коли жива матерія має різну магнітну полярність – вона відштовхується. Друга сила – це тоді коли жива матерія має однакову магнітну полярність – вона притягується.

Рейхенбах стверджував, що різнойменні магнітні заряди викликають в людини неприємні відчуття тепла і холода, а однойменні заряди навпаки – приємні. І він ці магнітні сили назвав психічною енергією. Вранці він, проснувшись, привів себе до ладу, щоб поїхати в аспірантуру. Коли він опустився на перший поверх з кімнати, яка була на проти виходу із гуртожитка вийшла дівчина і заперала двері. Юрій підійшов до дівчини. Їхні погляди зустрілися і випромінювали з однойменним зарядом їхні почуття, які своїми електромагнітними біотоками визвали в їх душах любов і заставили їх познайомитися.

– Будемо знайомитися мене звати Юрій.

– А мне – Катя.

– Катя, а ти мені сподобалася, – сказав, усміхаючись і не відпускаючи її руку Юрій.

– А ти, Юра, мені не сподобався, – сказала, усміхаючись і жартуючи Катя.

Юрій був високого роста, широкоплечий з накачаними біцепсами. Голубоокий і чорнобровий. На ньому була синього кольору шведка. Він навчався в аспірантурі Харківського Національного університета на факультеті фізики.

Катя була ростом йому до підбородка і мала фігуру балерини. В неї були довгі каштанові коси і карі очі. Вона теж навчалася на останнім курсі в аспірантурі Харківського Національного університета на факультеті кардіології.

Вони, ішовши на тролейбусну зупинку і не розриваючи рук завели розмову.

– Ти, Юра, мабуть, навчаючись в університеті дуже полюбляв фізику? – запитала Катя.

– Вгадала. В університеті я вже досконало знав навіть і теорію «Фізика ефіра». А з плотністю ефіра і векторною центробіжною силою з я вже

був знайомий коли навчався в школі.

– А що тебе спонукало поступити в аспірантуру на фізичний факультет? – запитала його Катя.

– Сам не знаю. Мене щось постійно чомусь тягне, що б я був вченим. Ця тяга мабуть підсвідомо почалася ще тоді коли я закінчив школу, – відповів Юрій.

– А на яку тему ти, Юра, пишеш дисертацію? – запитала Катя.

Я ще, навчаючись, в університеті написав дисертацію на тему «Гравітація ефіра».

На тролейбусній зупинці не далеко від аспірантури вони вийшли і коли зайшли в аспірантуру пролунав дзвінок на урок. Вони ледве розірвали свої електромагнітні погляди і пішли на урок.

Юрій слухав викладача урока, який розповідав про теорію ефіра і використання її в медицині. Він слухав і уявляв як Катя буде прикладати ефірний біокоректор до хворої зони і вихровим потоком ефіра буде лікувати пацієнтів.

На перерві Юрій зателефонував Каті.

– Слухаю тебе, Юра, ти пропонуєш завтра нам поїхати в міський Інтернет і подивитися щось цікаве. Поїдемо. Завтра ж вихідний день, – погодилася, радіючи, Катя. – А вечором давай підемо в парк посидимо на лавах та поговоримо, – запропонувала Катя.

– Я згоден, але посидіти і поговорити ми з тобою можемо і в мене. Хлопці на два дня поїхали до своїх коханих. І в нас з тобою буде інтим кращий ніж в парку, в мене є що тобі сказати цікаве і корисне. – відповів Юрій. То як, скажеш так і буде.

– Згодна, Послухаю твоє цікаве і корисне, – сказала Катя.

От і добре Коли закінчаться заняття ми зустрінемося у вестибюлі.

У вестибюлі Юрій підійшов до Каті і взяв її за руку і вони, не розриваючи руки пішли на тролейбусну зупинку.

На тролейбусній зупинці, чекаючи автобус їхні тіла стали притягуватися однойменними зарядами атомів і вони обнялися. А коли обнялися то по їхньому тілі біострум став розносити неописуємі емоційні почуття і вони стали цілуватися.

Вийшовши із тролейбуса коло гуртожитка Юрій запропонував Каті випити виноградного сока. І вони підійшли до продавця і замовили по фужеру виноградного сока. Посмакувавши виноградним соком вони пішли в гуртожиток.

Зайшовши в кімнату Юрій відчинив вікно. Кімната стала наповнюватися запахом липи, яка своїми вітами зазирала в кімнату.

Вони, підійшовши ло стола обнялися і стали цілуватися, а націлувавшись посідали за стіл.

Тепер, Юра, розповідай про цікаве і корисне, яке ти мені обіцяв коли ми розмовляли по телефону.

– Слухай, люба. Нам викладач розповідав про причетність медицини до фізики ефіра. Він розповідав як космічний ефір, діючи через спеціалізоване комп’ютерне устаткування знищує хвороби: рак і діабет, які являються чемпіонами смертності людей.

– Це вже мені цікаво, – сказала Катя.

– Викладач говорив, що ефір в союзі з традиційною медициною здібний внести і свою лепту в справу зберігання здоровя людини. Казав, що ефір являється носієм магнітного поля, проникає у клітини тіла і сприяє появі електричних зарядів на мембранах клітин системи організма і в клітинах ініціюють хімічні реакції між вуглеводами і киснем. Що ці хімічні реакції створюють інсулін і ним лікують хворого діабетом. Казав, що ефір дав можливість відкрити новий метод безболісного лікування. Це – метод лікування вихровим потоком космічного ефіра через спеціально виготовлений ефірний біокоректор. Так що коли ти будеш лікарем, то обов’язково використай ефірний біоколектор, – закінчив розповідати про корисне Юрій.

– Це вже корисне – сказала Катя.

Навчання підходили до кінця і на останнім уроці кожного аспіранта повідомили якого числа і о котрій годині він повинні прийти на захист дисертації.

– Ти, Юра, дійсно розповів цікаву і корисну інформацію. За це я тебе поцілую, – сказала Катя.

Вони стали цілуватися і, цілуючись підійшли до ліжка і полягали.

Їх два тіла немов злилися в одне тіло і серця в грудях билися в ритм, як одне серце. Вони були під гіпнозом свого почуття і повністю віддалися трепетливій жагі любові. А коли почуттєвий гіпноз пройшов вони стали говорити про захист своїх дисертацій.

Непомітно для них промайнули так урочисто два вихідних дні.

– Коли в тебе, любий, захист дисертації? – запитала Катя.

– Завтра о дев’ятій годині ранку, – відповів Юрій.

– В мене теж завтра о пів десятої години ранку, – сказала Катя. – Сьогодні ми купимо квіти, – додала вона.

Юра з Катею прокинулися о восьмій. Привели себе до ладу і, поцілувавшись, пішли на зупинку. Тролейбус повіз їх до Харківського Національного університета.

У конференц-залі ішла реєстрація вчених – фізиків, біологів, біоніків, кібернетиків. Вони приїхали з різних навчальних установ та закладів. Зареєструвавшись, сідали, де попало. Юрій з Катею сіли у шостому ряді, -скраю і дивилися на вчених та гостей, які прибували. Вчена президія розташувалася за столом, на ньому бав гучномовець стояли квіти, пляшки з мінералкою, склянки та лежав дзвоничок.

Як тільки закінчилася реєстрація і пролунала мелодія дзвоника, головуючий встав і, дочекавшись тиші, оголосив порядок денний та регламент.

– А тепер слово надається молодому перспективному вченому-фізику Юрію Сергійовичу Носову, – оголосив він.

На сцену піднявся Юрій і почав читати дисертацію «Гравітація ефіра».

Він був сконцентрований на своїй доповіді і, не бачив у залі нікого, крім Каті.

Текст дисертації був тезисний і кожен тезис Юрій розшифровував словесно по пам’яті.

Зміст дисертації такий: «Що таке гравітація? чітке визначення цього явища ще зробили Кеплер і Ньютон. Вони вивели закон Земного тяжіння Як слідство причин, які створили таке природне явище. Тобто гравітація це земне тяжіння, а не результат напірної дії потоку ефіра на атоми і молекули матерії як пишуть члени Міжнародної академії біоенерготехнологій Селін А.А., Ткаченко В.А. та Юпенков В.А. на сторінці 45 в книжці «Космическая середа с позиций новой физизики эфира» 2007 року. Такий результат вони вивели з експеримента, який на цій же сторінці вони спростовують таким текстом: «Разумеется, эксперимент ни в коем случае нельзя считать законченым, полноценным. Он лищь говорит о крайней, неотложной необходимоси работать в етом направлении».

Для того, щоб спростувати висновок Селіна А.А. і Ткаченко В.А. та Юпенкова В.А. – членів Міжнародної академії біоенерготехнологій треба розглянути плотність ефіра і тиск на масу ефіра, центробіжність (центробіжну векторну силу). Вони пишуть на сторінці 16 цієї ж книги: «…Эфир обладает способностью проникающей среды, обладающей малой, но реальной плотностью, обладающий способностью быть приводимым в движение и передавать движение от одной части к другой с большой но не бесконечной скоростью».

То як можна при малій плотності атомів ефіра натиснути на видиму атомну матерію? Який би не був сильний вітер, а він – це той же ефір, то йому не під силу навіть зрушити з місця пудову гирю.

А в своїх виводах на сторінці 187 вони пишуть: «Поскольку гравитационные сили – это субстанция результата динамического воздкйствия потоку эфира на тело (вешество), то ясно, что сил притяжения тел не сушествует: есть сили приталкивания потоком эфира».

Якшо ж розглянути векторну центробіжну силу, то оберти навколо своєї осі Землі, все те, шо є на Землі відривають від Землі по вектору до Сонця, але відірвати не можуть тому, що Сонце в своїй сонячній системі разом із всіма планетами в тому числі і Землею робитить оберти навколо своєї осі і векторна центробіжна сила направлена на Зелю і притискає все до Землі. Тому Земля і притягує все до себе, утворюючи цими причинами земне тяжіння. Дякую за увагу».

Такою думкою Юрій закінчив дане йому головою президії слово, яким він і захистив свою дисертацію.

Почалися бурхливі оплески.

Катя побігла його привітати квітами, і вони під бурхливі оплески радісно повернулися на свої місця.

Головуючий надавав слово всім, бажаючим, виступити. Виступили ві-сім вчених різних галузей науки. Всі, як один, говорили про важливість і своєчасність спростування доказів членів Міжнародної академії біоенерготехнологій Селін А.А. і Ткаченко В.А. та Юпенков В.А. і про вірність закона Ньютона.

На сцену вийшла Катя і, підійшовши до трибуни почала захищати дисертацію на тему, «Наука кардіологія і серце». Вона стала чітко розповідати як серце забезпечує життя людини, про його фізичну і духовну роботу і відпочинок в грудях людини, про виконання вказівок розума. І, розкриваючи суть істини розмови серця на атомній мова з кожною молекулою тіла людини Катя не бачила в залі нікого, окрім Юрія, який з букетом квітів під бурхливі оплески вже біг їй на зустріч.

Після захисту своїх дисертацій Юрій з Катею ще трішки, поспілкувалися з другими захисниками дисертацій.

І, полишивши цей кворум Юрій з Катею поїхали в ЗАГС, де на них вже чекали друзі.

Після закінчення шлюбної церемонії Юрій і Катя з друзями пішли в кафе і стали пахучим кофе відзначати своє весілля.

04.03.2018; 10:01. – 07.03.2018; 21:22.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!