13.05.2018 18:41
лише 18+
149
    
  3 | 3  
 © Серго Сокольник

Шкереберть

Шкереберть

***маленька сюрреалістична поема***


Змеркли зорі. Бо впали у сни світанкові.

......................................................

Повтікали дракони в печери казкові

(себто ящірки вилізли грітись на плити, 

Та втекли... У дитинство... Я вмів їх ловити, 

І, награвшись, на волю назад відпускав...

Те ж і змій...) Ну, а змієва вдача така-

Як неправильно схопиш, то вкусить напевно.

Тож мене попрохала одна "королєвна"...

Як її?.. Забуваю, трясця її матір...

КлеомА?.. Чи КліОпа?.. КлемА?.. КлеопАтір?..

Ну то справа не в тім... Історична подія...

Щоб за тіло вкусила. Щоб вчасно подіяв

Смак солодкий отрути принадності NUDE.

Щоб вкусила її неодмінно за груди.

Я по плитах ходжу, молодий єгиптянин.

Спека... Скинув кожуха... Не візьму до тями-

Нащо дівці гадюча отрута на згубу.

-кинь придурка отого... Антонія... Люба!

Утечем у майбутнє з цієї руїни!..

До якоїсь країни... Мабуть, України!!!

Де глямур від Кутюр "залипає" на сало, 

Де зміюка вже більше тебе не кусала б!..

У коханні "відІрвемося" від душі, 

І писатимемо на світанні віршІ

(Чи-то вІрші, як мовив суворо поет...)

Викладатимем вільно ми їх у Інет, 

Шанувальників цілу отримаєм купу!..

Тільки те та не те... Посилаєм у дупу

Той Інет, де гадюччя з"їдає поетів, 

Де троляки, яких, мов ляльок, з кабінетів

Смик та смик ляльководи... Де дурість у шані.

Де розумні не роблять погоди. Та я не

Мав і гадки запрошувать в нетрі такі...

Краще підемо рвать у пустелі квітки.

Як шляхетні минулі часи повернуть?

Хай майбутні дракони себе і жеруть!)))

...ми нікому "осанни" ніде не співали, 

То за це у майбутньому нас покусали

Гадозмії...) КлеОпо!) Та не переймайся)

Хоч Антонію ж.па, напевно вертайся

У часи, де гадюччя на власну замову.

Вибачай, у ві сні я вивчав твою мову, 

КлеопА... Чи СвітлА... Чи НатА...

Зрозумій.

І не "злий".

Ти ж не зла?

...............................................

...сон наснився дурний.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 17.05.2018 20:53  Наталія Старченко => © 

Сни - вони такі...
У них все, що ми готові відчути і зрозуміти.
Ваш вірш особливий.

 15.05.2018 17:17  Тетяна Чорновіл => © 

Тепло відчулось, хоч і з фантастичним жорсткуватим присмаком. Мабуть особисте знову вплелось. Сни бувають напрочуд віщими. Ляльководи самі в своїх інтригах заплутаються. Має так бути.

 13.05.2018 20:09  Лора Вчерашнюк => © 

І дійсно, чого тільки не насниться після інтернетовських хащів)))))))) Бедлам,сюр - краще змити, ніж розбиратися (про інет) - і гарно виспатись на м`якому плечику реальної коханої))))) Мені подобається Ваш стиль -залюбки читаю - як річка)) Дякую