25.06.2018 07:19
для всіх
247
    
  1 | 1  
 © Вікторія Івченко

«Зал Слави»: Найвища нагорода - в українця

«Зал Слави»: Найвища нагорода - в українця

з рубрики / циклу «Вибране (друзів і просто хороших поетів)»

Музей мікромініатюр Народного художника України Миколи Сядристого, який знаходиться у Національному Києво-Печерському історико-культурному заповіднику (вул. Лаврська, 9), нещодавно – уже вп’яте – отримав почесну відзнаку "Сертифікат якості" від міжнародної туристично-інформаційної компанії ТripАdvisor. (

Ця подія пов`язана ще з однією найвищою нагородою – «Зал Слави». Дана номінація присуджується у світі небагатьом, але тільки тим культурним чи туристичним об’єктам, які п’ять років поспіль отримували "Сертифікат якості".


За сорок років діяльності цього унікального музею тут побували не лише сотні тисяч відвідувачів з різних куточків світу, а й провідні політичні особи і президенти майже всіх провідних країн.


Також ця подія відображена також на персональному сайті Народного художника України, незалежного історика і поета Миколи Сергійовича Сядристого //microart.kiev.ua/biography/awards



Фото: у 2018 році Виставка Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника «МІКРОМІНІАТЮРИ МИКОЛИ СЯДРИСТОГО» нагороджена «СЕРТИФІКАТОМ ЯКОСТІ» від міжнародної компанії TripAdvisor.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 25.06.2018 20:18  Лора Вчерашнюк => © 

Цікава інформація і гарна новина!!!! Дякую!!!