06.07.2018 12:23
для всіх
168
    
  6 | 6  
 © Ірин Ка

Перепустка

Перепустка

Він нетерпляче приклав всій відбиток до сканера в очікуванні дива, але ворота не відчинилися. Дуже здивонаний він ще двічі повторив процедуру.

- Але ж як так?! В чому справа? - Здивовано вигукнув чоловік.

- Заспокойтесь будь ласка, - вічливо звернувся до нього охоронець, - Вас немає в нашій базі даних, тому Ви не можете пройти. Мені дуже шкода, але нічого не вдієш.

- Але я маю там бути! Я ж виконав всі умови, подав потрібні документи, ходив на збори, платив внески!

- На превеликий жаль Вас ввели в оману, всі ці дії не є гарантією потрапляння до нас. -Спокійно але рішуче відповів охоронець. - Відходьте, не створюйте чергу.

- Я буду скаржитись! - Гримнув чолов`яга відходячи у бік.

За ним підійшов наступний, приклав свій відбиток, заблимало зелене світло і ворота відчинились.

От чим він кращий за мене? - бубонів сердито - Я ж все робив правильно. Так порушив декілька законів, але важких злочинів не вчиняв.

- А дайте но ще раз спробую, може не тим боком прикладав. Я ж не зробив нічого поганого?!

- Але ж і хорошого Ви нічого не зробили. - сумно відповів вартовий.

Опустивши плечі, розгублений чоловік розглядав свій стандартний, акуратний відбиток душі, не зрозуміючи чому той так і не став його перепусткою до Раю.



Київ, 30.01.2018

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 09.07.2018 08:41  Тетяна Белімова => © 

Класно! І справді "за ділами їхніми пізнаємо їх" - і за добрими, і за злими.

 07.07.2018 23:26  Лора Вчерашнюк => © 

Цікаво!!!!! Фінал неочікуваний))))) Сподобалось - дякую!!!!!!