01.08.2018 23:37
для всіх
293
    
  3 | 3  
 © Антоніна Кравцова

Хтось. Вигадані мною

Хтось. Вигадані мною
Made by Girl With Yellow Hook
Tosia Kravtsova

Я: Хто ти?

Він: Хтось.


І то дійсно був Хтось. Один з багатьох. Але такий - єдиний.


Я: Цікаве ім`я - Хтось.

Він: Спершу нас називали Хвостиками, гадаю ти здогадуєшся чому, але не прижилося. Західняки кличуть нашого брата - Who`S, а тут ми - Хтось!


І не дивно. Бо кожен з них може стати ким завгодно! Так багато і такі різні. Різняться за одягом, гастрономічними вподобаннями (але всі люблять морозиво), характерами. Хоча спільного теж багато: розмір, чорні очі і кумедний хвіст.


Я: Скоро осінь. Восени самотньо.

Він: Більше - ні. Бо поруч обов`язково буде Хтось...


"А дійсно! Кожному обов`язково потрібен Хтось" - подумала я і випустила їх зі своєї голови у реальний світ.


І так з`явилась перша серія іграшок Who`S. Придумана і виготовлена мною.

Можливо скоро буде створено своєрідний серіал, що складатиметься з коротких відеороликів про життя цих істот.

Всі деталі буде відомо згодом.


*На фото мої маленькі Who`S (Хтось) готуються до Геловіну і приміряють костюми: Зомбі, Відьма, Гарбузик і Спайдер.


**з дозволу адміністрації сайту, даним текстом хочу закріпити за собою авторське право на ідею та створення іграшок, історій та відео за участі цих персонажів. Будь яке копіювання, використання, повторення або розповсюдження без узгодження зі мною вважатиметься порушенням авторського права.


До зустрічі, мої любі! Не будьте самотніми, нехай з вами завжди буде Хтось))



2018р.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 02.08.2018 06:31  Каранда Галина => © 

Супер!
Думаю, їх дійсно треба закріпити авторським правом. Прикольні Хтосики).