11.08.2018 13:08
лише 18+
360
    
  1 | 1  
 © Зельд

Підсвідомість обирає...

Підсвідомість обирає...

... посеред ночі у квартирі чітко зашоргали ноги у напрямку спальні. В середині всі органи напружилися, в голові пульсувало чітке запитання - хто це міг бути, невже вхідні двері залишилися відчинені? Нарешті шурхіт ніг перетнув залу і зупинився біля прочинених дверей спальні. Я відкрив очі, але нікого не побачив. Хід думок був хаотичним, збивався на другу, третю у блискавичному темпі. Нарешті чітко зрозумівши, що треба підвестися з ліжка і подивитися, хто глибокої ночі міг зайти у квартиру? Рука потягнулася до виключателя настільної лямпи. В цю саму мить край простирадла припіднявся і чиясь рука намацавши ногу ніжно провела пальцями до коліна і вище. Нутрощі всі зжалися, моя рука так і не дотягнувшись до виключателя, заціпеніла. Звідкись майнула думка, що все не так погано, бо рука під простирадлом була тепла. І відразу, після розуміння цього факту, на фоні місячного світла, яке пробивалося через жалюзі вікна, чітко було видно, як чиясь голова повільно просунулася вслід за рукою і на нозі відчулися вогкі губи. В цю мить, врешті прийшла відвага, включився якийсь механізм самозбереження, чи може страх дійщов до тої миті, коли уже дозволив мускулам скорочуватися, я різко відкинув простирадло. В місячному світлі чітко побачив твоє обличчя і все в мені зжалося ще більше. Я пам‘ятав, що тільки цього вечора ми розмовляли з тобою скайпом і нас роз‘єднували чотири тисячі кілометрів. Яким чином уже цієї ночі ти опинилася у цій квартирі і без ключа проникла в середину?

- Не дивуйся - лагідно мовила голова - я сестра твоєї дружини, про яку вона і гадки не має.

Тут мене знову почало пробирати до кісток, бо підсвідомо я розумів, що це може бути правдою, але якого милого ця друга робить у моїй спальні, звідки в неї ключі і чого вона притяглася сюди нага?

Рука нарешті дотягнулася до вимикача, спалахнуло світло.

Вона сиділа напроти мене на другому кінці ліжка. Одна нога була зігнута і голова лежала на коліні боком. Руками вона притримувала ногу, волосся зпадало на бік, прикриваючи пів обличчя.

Простирадло з’іхало з плеча і закрило інтимне місце, в той час, коли я підібгавши ноги ніяк не міг впоратися з внутрішнім страхом і своїми думками. Нарешті прийшло рішення зателефонувати тобі, нехай серед глупої ночі, але я мусив покласти цьому край.

Рука потягнулася до телефону і.., різкий дзвінок будильника привів мене до тями.

Блін, вчора забув виключити опцію ))

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!