22.08.2018 19:47
для всіх
94
    
  2 | 2  
 © Панін Олександр Миколайович

Художник

Художник Котячі страшилки

У котячому королівстві, на горищі одного з готелів, була кімната зі скляною стелею. Сім`я котиків оселилась у цій кімнаті.

Вночі прокинулось Кошеня, подівилось на стелю, нявкнуло і втратило свідомість. Мама Киця, кинулась до дитини, але подивилась на стелю і теж втратила свідомість. Останнім прокинувся Тато Кіт, кинув миттєвий погляд вгору і впав у кому.

Згодом усіх привели до тями, хоч з Татом Котом було багато мороки. Лише коли “кому” перетворили на “тире” - він, нарешті, очуняв.

Усі постраждалі не могли пригадати, що їх так налякало.

 

Декілька агентів поліції по черзі залишались на ніч у кімнаті, але нічого незвичайного не сталося. В цей час у місті проїздом з`явилась Супергероїня, приватний детектив — Киця Мура. Вона охоче залишилась на ніч у скляній кімнаті, примружила свої великі, красиві, зелені очі і почала чекати.

 

Ані шереху, ані мур-мур. Опівночі Киця розплющила очі, вистрілила у прозору стелю з рогатки і втратила свідомість. Мура була мужня, відважна, вона, насправді, зовсім не впала без почуттів, лише міцно заснула.

 

Супергероїня прокинулась десь о десятій ранку. Її вітало усе місто. Киця Мура провела розслідування і розкрила таємниці.

 

Багато років тому у будинку жив славетний Кіт Художник. Однієї ночі його перелякав Нічний Жах у вигляді велетенської Пекельної Собаки. Це жахіття так вразило митця, що він продав будинок і кудись поїхав.

 

На скляній стелі Художник намалював Жахливу Собаку фарбами, які можна було побачити лише у Місячному Світлі.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 23.08.2018 11:21  Ольга Білицька => © 

Цікава інтерпретація дитячої страшилки)