23.11.2018 18:09
для всіх
188
    
  8 | 8  
 © Борис Костинський

Прирождённый убийца

Прирождённый убийца

з рубрики / циклу «Жерсть»

… Ваш гогот паскудный мне уши взрывает.

Глаза ваши тупостью сытой налИты.

Мне крышу от ненависти к вам срывает.

Вы живы ещё… А должны быть убиты!


Пейзаж чёрно-белый… Обочины в трупах...

Я двигаюсь быстро, я схватки желаю.

Но вы разделились на мелкие группы...

Похоже, что я вас не повстречаю...


Эй, где вы?! ЯвИтесь мне хоть на минутку!

Я здесь, я в засаде, я целюсь умело.

От жажды расправы лишаюсь рассудка...

О, да, я убийца! И духом, и телом!


17.03.12г.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 24.11.2018 22:22  Гаврищук Галина => © 

дійсно неймовірно ! Погоджуюсь з Тетяною. Я б відправила цю поезію воїнам прямо на фронт, якби вона була українською. Вона піднімає дух захисника, якщо думати не про маньяка, а про солдата. Оце і є сила кута зору. Трансформація негативу у позитив.

 24.11.2018 18:03  Тетяна Чорновіл => © 

Непроста сильна поезія. Несподіване одкровення вбивці вражає, морозцем по шкірі. Щоб описати віршем маніакальну свідомість людини, треба на час написання душевно втілитися в неї. А це непросто. Чудовий твір.

 24.11.2018 16:10  © ... 

Щиро радий знайомству, пані Галина! :-)
Цей вірш писався в США, де я і мешкаю з лютого 1994-го року. Написав я ці рядки у зв`язку з черговим масовим вбивством в Америці. Я перейнявся тоді ідеєю вжитися у свідомість масового вбивці, зрозуміти його мотивацію і якось передати те римами. Ваші емоції говорять мені, що я таки зміг впоратися із завданням.
Стосовно ж української теми, то в мене є багато віршів цього напрямку, де прямо говориться про моє ставлення до всього, що відбувається на моїй Батьківщині.

 24.11.2018 09:34  Гаврищук Галина => © 

... і дух так говорить не спроста. Аж морозець пішов. Колись наші предки-воїни вважали себе ВОВКАМИ і країну всі загарбники обходили стороною, навіть внутрішні. Генну пам`ять не спростуєш. Вірш дуже пасував би до 2018 року у звернені до верхівки влади чи москалів. Де це було в 12 році?