25.11.2018 18:26
для всіх
201
    
  1 | 1  
 © Вентана

Щоденник останнього романтика

Щоденник останнього романтика
Жінка – як музика, її можна любити навіть не дуже розуміючи.

 

Вересень

Тим осіннім днем я побачив її вперше. Вона раптово з’явилася й так само раптово зникла. Яскраво-червона сукенка робила її сліпучою плямою, виділяючи посеред інших. Дві брунатних косички, портфель за плечима й дзвінкий сміх. Яким же я був дурнем… Пройшов повз і не помітив. А коли повернув голову, було вже запізно – потік людей збив мене з ніг.

Усі чорні. Сірі. Білі. І жодного вишневого.

Не розумію, чим вона мене так зачепила?

Жовтень

За цей час ми двічі зустрілися очима в універі. Вона мені навіть усміхнулася.

Листопад

Від однокурсниці дізнався, що ім’я її Кіра. Ех… Не бачити мені кар’єри розвідника.

Грудень

Вона стояла біля припорошеної пилом вітрини «Дитячого світу» й захоплено дивилася на плюшевого ведмедика з мене зростом. Я безшумно підійшов і став поруч. Дівчина мене не помітила.

– Подобається? – жартівливо запитав я.

Кіра злякано підскочила, ніби її зловили «на гарячому», і відсахнулася:

– Ти мене налякав! Я ледь інфаркт не схопила.

– «Ледь» не враховується, – відповів їй із усмішкою. – Пробач, я не навмисно.


Січень

Я таки залишив в «Дитячому світі» всю свою стипендію й цілий місяць жив на воді й «мівіні». Та воно того вартувало.

Лютий

Холодний носик вперся мені в щічку, розбудивши. Я накрив мерзлячку ковдрою й обійняв. Вона задоволено усміхнулася кутиком рота й поринула в обійми Морфея, скрутившись калачиком у мене під боком.

Я, напевно, найщасливіша людина в цілому світі!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!