23.01.2019 04:27
для всіх
225
    
  1 | 1  
 © Серго Сокольник

Літконкурс "Ох, не однаково мені"

Літконкурс «Ох,  не однаково мені»

З приводу виходу у світ книги "Обпалені крила. Поезія сучасної України", Друкарський двір Федорова, Київ, у якій я маю честь бути упорядником і художнім редактором (у книзі взяли участь шістдесят поетів з усієї України а також зарубіжжя, мною було проведено жорский відбір авторів і творів), 26 січня 2019 року в місті Києві, у бібліотеці ім. Дружби народів, просп. Свободи, 26, буде проведено літературний фестиваль "Ох, не однаково мені", презентація книги і чесний незаангажований літературний конкурс.

Їхати на дану адресу зручно- від метро Нивки- тролейбус 26, (до кінцевої), від метро Мінська- тролейбус 24 (до кінцевої)

Цікава програма фестивалю передбачатиме живе спілкування і літературний конкурс на кращий драматичний вірш (україномовний твір до 32 рядків, 12 розмір шрифту, роздрукований у трьох примірниках, обов"язково мати при собі) Твір зачитується перед журі. Переможців чекають почесні дипломи за 1, 2 та 3 місця. Також буде загальна братська трапеза.

 

Також на фестивалі буде проведено презентацію моєї нової книги "Горизонт подій", Друкарський двір Федорова, 2018, Книга номінант на участь у Всеукраїнському конкурсі "Краща книга України" Держкомітет телебачення та радіомовлення.

Час проведення заходу- з 12 години

Голова оргкомітету Серго Сокольник

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 01.02.2019 11:45  Тетяна Чорновіл => © 

Цікавий конкурс! Успіхів Вам у потрібній і важливій справі!

 23.01.2019 11:58  Каранда Галина => © 

О, то Ви вже велика птиця)))) вітаю!)
А "братська трапеза" - то хоч без молитовних пісень? Бо звучить якось воцерковлено)))