05.06.2009 00:00
для всіх
1194
    
  - | -  
 © Микола Щасливий

Результати весняного конкурсу віршів літпорталу «Проба Пера»

Доброго дня, шановні автори літпорталу «Проба Пера».

Ось і завершився наш конкурс віршів і хочеться вже нарешті оголосити переможців. Нажаль, у нас поки не так багато авторів і під умови конкурсу потрапили лиш одиниці. Але у нас це лише перший конкурс і ми трошки закрили очі на деякі неузгодження з умовами. Водночас, головні критерії залишили, тобто вірші (близько 20, а бажано – не менше 20) мають бути обов’язково на українській мові. В результаті ми вирішили розділити призові місця наступним чином.


І місце – 100 грн.

Перше місце присуджується автору з творчим псевдонімом Настя (зареєстрований користувач 02.05.09 р., народжений 16 жовтня 1992 р. у місті Херсон).


ІІ місце – 50 грн.

Друге місце надаємо автору з творчим псевдонімом Ярослав Молінський (зареєстрований користувач 27.04.09 р., народжений 9 жовтня 1990 р. в с. Струсів).


ІІІ та IV місця – по 25 грн.

Третє та четверте місця надаються: автору з псевдонімом МаНЮНИЧКа (зареєстрований користувач 22.04.09 р., народжений 22 травня 1992 р. у смт. Широке) та автору з творчим псевдонімом Оленка Весна (зареєстрований користувач 23.05.09 р., народжений 18 лютого 1992 р. у місті Луцьк).


Надіємось, з результатами усі погоджуються і усі раді за переможців. Звісно, адміністрація літпорталу «Проба Пера» хоче найперше від себе привітати усіх хто переміг і побажати їм і надалі отримати ще не одну перемогу в літературі і житті загалом. Також адміністрація просить усіх, хто не отримав нагороди не сумувати і щиро радіти успіху своїх колег. Можливо, хтось і не погоджується, і вважає, що на літпорталі є автори, котрі не отримали потрібної уваги. Але, не забуваємо, що поет пише для душі, для читача. І, справді, є у нас такі дописувачі, котрі заслуговують теж призового місця. Заслуговують, але під критерії конкурсу, нажаль вони менш підлягають, ніж вибрані поети. І все ж, не сумуєм, дуже скоро будуть відкриватися нові конкурси, і будуть інші перемоги. Слідкуємо за новинами літпорталу, найближчим часом ми обов’язково опублікуємо наступні конкурси віршів, прози, а також розділимо портал на українську та російську мови і російськомовні дописувачі теж отримають згодом свої заслужені лаври.


З повагою, адміністрація літпорталу «Проба Пера».



P. S. Увага, усіх переможців прошу написати мені (Миколі Щасливому) повідомлення через внутрішню пошту літпорталу та вказати котрим мобільним оператором ви користуєтесь. Як узгоджувалося раніше, переможці отримають коди карт поповнень мобільного зв’язку з вказаним вище номіналом.


Після отримання своїх грошових нагород, дуже просимо вписати в коментарі під цією публікацією, що все пройшло вдало, щоб не було непорозумінь, що нагороди не дійшли до своїх героїв. Також можна вписати свої відгуки та побажання.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 29.06.2009 13:49  Альонка Кельман 

Я також нагороду отримала!!!! Дякую!

 27.06.2009 12:42  © ... 

Усім привіт.
Нагороди всі дійшли до переможців і хочу з нетерпінням сказати, що скоро відкриється новий конкурс. Наступний буде набагато цікавіший і приємно усіх здивує. Нагороди, звісно, теж будуть, але адміністрація вирішила, що гроші це не те, чим можна оцінити творчість. Тому, далі будуть лише призи, а точніше – книги. Цікаві книги класиків будуть мабуть кожному в нагоду. І це дійсно буде пам’ятка для переможця.
Згодом, ми будемо старатися в знак перемоги публікувати ваші твори в збірки. Але для цього, кожен повинен постаратися вдосконалюватися. Саме перше, це помилки, їх треба позбутися повністю. Якщо кожен автор буде уважно до цього ставитися, тоді ми обов’язково в недалекому майбутньому зможемо видавати наші з вами творчі доробки.

 09.06.2009 02:33  Ярослав Молінський 

Насамперед хочу привітати усіх учасників, які зайняли призові місця, а особливо Настю, вірші якої з кожним новим, несуть у собі ріст... Ти молодець;)
Дійсно приємно, що творчість цінується і комусь все ж потрібна ще. Дякую за можливість ділитися своїми думками, переживаннями а також черпати нові, ваші...
Публікуватися буду і надалі, приємно чути критику в свою сторону, у будь якій її формі..
Грошова нагорода прийшла, все відбулося без непорозумінь, дякую ще раз.

 06.06.2009 19:42  Настя 

І я ;)))))))))))))))))

 06.06.2009 19:19  Алена Гапонюк 

я вже отримала свою винагороду

 06.06.2009 14:35  Алена Гапонюк 

Ура-а-а-а!!
круто=)
дуже приємно,що те,що ти робиш комусь потрібне,і щей за це можна отримати винагороду:)