03.02.2019 15:27
для всіх
285
    
  4 | 4  
 © Надія Крайнюк

Обпалені крила. Поезія сучасної України

Обпалені крила. Поезія сучасної України

Друзі, 1 лютого 2019 року отримала збірку віршів "Обпалені крила. Поезія сучасної України". Висока якість друку. Упорядник Серго Сокольник. К., друкарський двір Олега Федорова, 2018. — 476 с. Сильні автори. Різноманітна тематика творів. Радію, що і моя часточка увійшла до цієї чудової книги.

Ось один з моїх віршів, які увійшли в цю збірку:


Лист другу


Ти в листах мене кличеш в гори,

Краще сам приїзди сюди,

Тінь покличе під осокори,

Нап’ємось із струмка води.


В чисте поле піду з тобою

По стежині, що в степ веде,

Там хліба золоті – стіною,

Диво справжнє тебе там жде.


Зранку в полі дівчата милі,

Там лунають дзвінкі пісні,

Колоски нахилились стиглі,

Роси падають з них рясні.


Світ красивий, такий великий,

Та миліше в цій стороні,

Соловейко – птах український,

Трелі-свист дарує мені.


То ж чекаю на тебе, друже,

Жалкувати не будеш ти.

Ще прошу тебе дуже-дуже,

Не лінися, пиши листи.


2010 рік

Світлина автора



Смт Шевченкове, 03. 02. 2019 рік

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 05.02.2019 14:04  Борис Костинський => © 

Дуже гарний вірш, Надя! Щирий!

 04.02.2019 22:41  Лора Вчерашнюк => © 

Гарний вірш, теплий))) радості у творчості)))