02.06.2011 17:17
-
5763
    
  10 | 11  
 © Тетяна Чорновіл

ХТО?

ХТО?

Професійний вірш

Хто, неначе епiграми, 

Строчить день при днi програми 

Для клiєнтiв з рiзних мiст? 

Це невтомний програмiст. 

 

Хто всi днi, а може й ночi 

На екрани лупить очi, 

Обновляє раз по шiсть? 

Ну звичайно, програмiст. 


Хто, з трьох разів угадай ти, 

Класно створює веб-сайти, 

До дизайну має хист? 

Незамінний програміст! 

 

Хто ж за глюки і огрiхи 

Заробляє "на горiхи" 

Вiд усiх у гриву й хвiст? 

Угадали, програмiст. 

 

Гляньте, люди добрі, хто то 

Йде без кави на роботу, 

На дiєтi, наче в пiст? 

Без зарплати програмiст. 

 

Хто голодний i холодний? 

Хто, як старець великодний? 

Дулю варить, дулю їсть? 

Український програмiст! 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 29.02.2016 22:24  Серго Сокольник => © 

Ну, трохи не так... Це все ж затребувана професь...От конструктор (головна діюча особа 19 віку, майже Бог, лишень Жюля Верна перечитайте) в Україні таки хрін без солі доїдає))) Те ж і офіцер донедавна))) Хоча армію простіше поновити, ніж вбиту під веселий свинячий вереск перелицьованих комсомольців у вишиванках, національну промисловість.

 24.10.2012 16:11  Каранда Галина 

Если бы при приеме на работу к водителям относились так же, как к веб-дизайнерам:


- Вакансия: водитель.


Требования:

  • профессиональные навыки управлении легковыми и грузовыми автомобилями, троллейбусами, трамваями, поездами метрополитена и фуникулера, экскаваторами и бульдозерами, спецмашинами на гусеничном ходу, боевыми машинами пехоты и современными легкими/средними танками, находящимися на вооружении стран СНГ и НАТО.
  • Навыки раллийного и экстремального вождения - обязательны, опыт управления болидами F1 - приветствуется.
  • Знания и опыт ремонта поршневых и роторных двигателей, автоматических и ручных трансмиссий, систем зажигания, бортовых компьютеров, антиблокировочных систем, навигационных систем (GPS) и автомобильных аудиосистем ведущих производителей - обязательны.
  • Опыт проведения кузовных и окрасочных работ приветствуется.
  • Претенденты должны иметь сертификаты Mercedes, BMW, General Motors, а также справки об участии в крупных международных ралли не более чем двухлетней давности.
  • Зарплата 1500-2500 руб., определяется по результатам собеседования.
 15.10.2012 15:11  Радужка 

=))тільки українська людина може так описати реальність!!!молодець!!))))

 15.02.2012 14:03  Сашко Новік => © 

=)))

 15.02.2012 13:59  © ... => Сашко Новік 

Я колись читала про одного такого на залізниці!!! :))))) Ще в совєтські часи!!! Він цілі вагони грузів переміщав у різні кінці Совєтського Союза в тупики, що ніхто не міг знайти! А тоді користувався!!! Так що в тебе цінна спеціальність!!!

 15.02.2012 13:52  Сашко Новік 

Video YouTube

 04.09.2011 19:24  Сашко Новік => © 

весело! акційні щури

 04.09.2011 19:19  © ... => Сашко Новік 

Кожна професія цікава, якщо підійти до неї творчо! Якось у на в кіоску розвелось багато щурів (криси декоративні). Купувати їх не встигали, і хазяїн сказав, що якщо я їх ніде не діну, то він здасть у зоопарк удавам! Я три дні роздавала дітворі безплатно! Стояла черга за крисами! Зірвались заняття у найближчій школі, бо школярі прибігали на перервах і нанесли тих крис повну школу! :))))))) Всіх роздала!!! :)))

 04.09.2011 19:10  Сашко Новік => © 

а я тут по порталу шарюсь. Хом"яки це цікаво. а я електромонтером працював, ще за пресом стояв, але основна професія це "оператор по перемещению народно-хозяйственных грузов с транспортных средств в места их хранения" =)))

 04.09.2011 19:06  © ... => Сашко Новік 

:))) Так, Саша! 30 років відпрацювала програмісткою з перервою на декрети. А далі.... квіти на клумбах садила (озеленення міста) і навіть хом"яків продавала в кіоску! :)))) Усі три мої заняття згадую з теплотою, і всі три спонукали до віршів! :)))

 04.09.2011 19:01  Сашко Новік 

Так от звідки ноги ростуть. Спочатку команди в алгоритми в"язали, а тепер слова в ритм та риму, як два пальці об асфальт. Програмісти-ось справжні поети)))))

 02.06.2011 21:16  © ... => Микола Щасливий 

Так, зробили Visual FoxPro. Я робила спробу перевести на нього всі свої задачі. Але не пішло в мене. Який неоковирний став, хоч можливостей додалось страшенно. Але став непопулярним серед програмістів.

 02.06.2011 20:46  Микола Щасливий => © 

Вікіпедія каже, що не забули про фокспро.


Цитую:


"FoxPro (Фокс-про?) — один из диалектов языка программирования xBase. Применяется в основном для разработки реляционных СУБД, хотя возможно применять для разработки и других классов программ.


В настоящее время используется в среде разработки Microsoft Visual FoxPro."

 02.06.2011 20:20  © ... => Микола Щасливий 

На Бейсіку я студентам-заочнкам програмки за гроші писала :))))) Чомусь любили їм такі завдання задавати. Пізніше ті старі мови успішно співпрацювали з віндовс. А  Foxpro взагалі мав дуже розвинутий інтерфейс. Достатньо було зайти з віндовс, а там уже свої вікна, свої меню і т д. Система в системі. Чомусь її перестали далі розвивати. Стала вважатися мастодонтом.

 02.06.2011 20:07  Микола Щасливий => © 

З дуже старих мов, то за бейсік можу сказати, теж пробував... звичайно все на досі було, про віндовс ще не чули ))

 02.06.2011 19:51  © ... => Микола Щасливий 

:)))) А я й на С уже не спробувала. Останнє, на чому писала - на Foxpro (бухгалтерії різні та обліки) А починала ще з лампових ЕОМ в двійковій системі. І з кожною новою ЕОМ нам треба було вчити і нову мову програмування. Надзвичайно цікавий досвід. Ностальгія...

 02.06.2011 19:40  Микола Щасливий => © 

Напали з добрим наміром )))


... на С++ не писав, але на чистому С пробував трошки

 02.06.2011 18:15  © ... 

:)))) Смішно те, що я думала, що цей вірш так собі пролетить непоміченим... А тут раптом напали на мене капітально! :)))))

 02.06.2011 18:11  © ... => Микола Щасливий 

Я згодна з Вами! Покажу Ваш коментар своєму знайомому. Я завжди казала, що зроблену роботу треба шанувати насамперед самому. Тоді й не було б таких проколів, які він має постійно з оплатою.

 02.06.2011 17:56  Микола Щасливий => © 

Та я не мав на увазі, що погані, я зрозумів, що мало можливостей у програміста українського. От з цим і не згоден, знаю багатьох програмістів, хто працює віртуально з всім світом. Це не важко, головне посидіти і розібратися, як це робити. А за рахунок облопошування, то є куча сервісів, які виступають гарантом, потратити 5-10 відсотків заробітку, але гарантувати стовідсоткову оплату, це вихід, принаймні на перші пори праці з новими клієнтами.


А ще я знаю, що багато веб-сервісів, навіть найбільший у світі "Google", має в штаті массу українських спеціалістів. Головне гарно програмувати, а достойну оплату свого таланту не важко відшукати.

 02.06.2011 17:47  © ... => Тарас Іванів 

Я вже давно не працюю по спеціальності. :)))) Зараз уже не те програмування, з яким я знайома!

 02.06.2011 17:40  © ... 

Навпаки, це дуже класна професія! Не треба матеріалів і особливого обладнання! Кінцевий продукт виникає виключно з "сірої речовини". :)))Просто, треба за оплатою вміти слідкувати. :)))

 02.06.2011 17:38  © ... 

А у Вас, Наталю, дуже гарна професія! Я завидувала завжди психологам (надивившись американських фільмів) :)))))

 02.06.2011 17:37  Антоніна Чернишенко => © 

цікавий опис професії, після ваших слів, молодь навряд піде у програмісти)))))))

 02.06.2011 17:35  © ... 

Я й не кажу, що вони погані програмісти. Та знаю одного, який працює по договорах і його майже завжди облопошать (за гарно зроблену роботу), так що отримує мало не тому, що погано працює... Багато отримують в ідеалі і не всі. Так як і в будь-якій професії.

 02.06.2011 17:30  Тарас Іванів => © 

Ото вже душу злили.

 02.06.2011 17:23  Наталка Янушевич => © 

Гадаю, і я не найбагатший психолог...

 02.06.2011 17:19  Микола Щасливий 

Не згоден зовсім, українські програмісти славляться на весь світ. Та й гроші непогані, якщо справді старатися.