07.06.2011 20:38
-
568
    
  - | -  
 © Журналіст

Чи люблять рибалити українці?

Чи люблять рибалити українці?

В першу чергу скажемо, що в Україні понад 22.5 тисяч річок та близько 7 тисяч озер. Звичайно, кожна річка та озеро має чималу іхтіофауну, тому рибалити українці точно мають. І справді, за статистикою TNS більш ніж 3.3 мільйона населення країни рибалить. Притому жінки не дуже відстають від сильної половини людства. Та ж статистика каже, що 76.9 відсотків рибалок – чоловіки, а 23.1 відсотків – чарівні жінки. 


Інтернет, доречі, теж підтверджує, що запити рибалка Україна та схожі питання пошуковикам, дуже популярні, тобто молоді, не освідченні в мистецтві рибалити люди також рвуться до цієї справи, а значить, кількість любителів не зменшиться і далі. Це дуже втішає, адже рибалити цікаво та й корисно. Це можливість побути наодинці з природою, відчути задоволення від перебування на ній. Для багатьох, це можливість заробити навіть гроші, адже багато рибаків саме цим і живуть. Що ж, якщо займатися рибальством правильно, викинути з голови браконьєрство, то хай так буде й далі і риби в такому випадку всім вистачить. 


Рибальте, шановні, або збирайте ягоди, гриби, дружіть з природою, вчіться з нею розумітися. Тільки так ми зможемо зберегти планету, а вона, в відповідь, щиро даруватиме нам свої плоди. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!