17.07.2019 23:12
для всіх
446
    
  - | -  
 © Поліанна М

Моя улюблена іграшка

Моя улюблена іграшка

Іграшки – перші друзі дитини. З ними вона проводить велику кількість часу, починаючи з самого раннього дитинства. У кожного малюка обов`язково є улюблена іграшка, яка іноді проходить з ним через все життя.

Моя улюблена іграшка – це плюшевий Тигра з мультика «Вінні-Пух», який живе зі мною майже десять років. Хоча в мультику його і звуть Тигра, але мою іграшку я частіше називаю Ігор Миколайович. Обидва цих імені – Ігор і Микола – дуже важливі для мене, тому що так звали двох найталановитіших людей, яких я зустрічала у своєму житті. Мій Тигра такий же особливий, як і вони, тому що він одягнений в халат і тапочки. Зараз подібну іграшку майже неможливо знайти, і, чесно кажучи, я до сих пір не знаю, де її взяли. Однак це не знижує його цінності: мій Тигра захищає мене щоночі, тому що я не можу лягти спати без нього. Вранці я нерідко знаходжу друга на підлозі, але я завжди піднімаю його і з особливою турботою знову вкладаю в ліжко.

Іграшки – це не тільки розвага. Кожна лялька, машинка, набір солдатиків можуть стати для дитини однією з найбільш значущих частин її життя. Стаючи дорослими, ми часто закидаємо свої старі іграшки, але найулюбленішу ми будемо завжди берегти, хоча б в нашій пам`яті.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!