19.07.2019 00:34
для всіх
335
    
  - | -  
 © Поліанна М

Недільна прогулянка

Недільна прогулянка

Неділя – найкращий день, коли вся моя сім`я вдома. У цей день ми всі відпочиваємо від важкого трудового тижня. У неділю ми всією сім`єю можемо сходити в зоопарк, цирк, театр. Часто в цей день ми гуляємо в парку, якщо дозволяє погода. У парку є багато різних розваг: атракціони, катання на конях. Там ми обов`язково фотографуємося, а потім згадуємо, як добре провели час разом.

Влітку ми катаємося на каруселях, восени любимо збирати листя, щоб зробити гербарій, а взимку ліпимо різні снігові фігури.

Минулої неділі ми знову їздили в парк. Його територія дуже велика. Основну його частину займають різні атракціони. Ми з татом покаталися на автодромі. Потім я, мама і тато зробили кінну прогулянку по невеликій лісовій зоні. Кататися верхи мені дуже сподобалося. Потім ми пішли дивитися концерт, на якому виступали дитячі групи. Вони танцювали і співали пісні. Було дуже весело. Ми зробили багато цікавих і гарних фотографій.

Всім нам дуже сподобалася наша недільна прогулянка і ми вирішили частіше організовувати такі походи.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!