15.06.2011 12:03
-
452
    
  4 | 6  
 © Веселково

ЛЮБЛЮ ЛЮБИТИ....

Простому життю присвячується…

В житті можна любити все…хоча…можна й не любити…певне важко так живеться… 


Є речі…без яких не уявляєш себе…свого життя….і взагалі….. 


Люблю фарби….за їх натхненність…..барвистість…за нове…старе…за створене….за простоту та красу….люблю їх запах …щось є в ньому таке….таке надзвичайно таємниче..…..люблю краплини фарб на білому полотні…отакі прості й «зненацькі» краплини…люблю малювати ними надзвичайні речі……дощ наприклад….. 


Люблю дощ… за свіжість….за думки….за краплинки суму…нотки радості… життєвість….він захоплює…його надзвичайне вміння приходити вчасно..і змивати зі світу всі негаразди й проблеми…..знаєте…дощ найкрасивіший восени…так-так..восени…. 


Осінь…велика дяка їй за все…..за листя…..жовте…багряне…червоне… за відвертий ..неприхований смуток…за дивний аромат айстр ..що переплітається із запахом диму…за те що не уявляю себе без неї…а її не можна уявити без калюж….отих простих..здавалося б....калюж….. 


Особливу любов маю до калюж…..люблю зазирати в них….зазирати…й бачити світ по новому…..під якимось іншим казковим кутом…про який інші….здається…й не здогадуються…отак можна хвилинами…та що там хвилинами!!!!!!...годинами ….можна годинами розглядати в них зорі… 


Ціную годинники… за їх вічність….за те..що відміряють хвилинки мого життя…хвилинки щастя ….суму…бережуть їх в собі… 


Обожнюю вітер… … люблю його за вміння закуйовджу вати розпатлане волосся…за грайливість…веселість…спонтанність.…за його якесь дивне життя…. вітер обов’язково мусить бути із запахом мрій…. 


Дуже вдячна мріям…за те..що постійно не полишаєте….збуваєтесь…за кожний ранок….за кожну ніч…. 


Люблю слово «просто»…за його простоту…невимушеність…рішучість…. 


Сміх…без нього було б важко..люблю його за щирість…дзвінкість…радість… 


Без щастя не уявляю всіх….люблю щастя…за те що воно є в кожного….за його присутність в нашому житті…… 


Люблю мильні бульбашки…за їхню подаровану дитячість в очах…вільність ..любов…веселковість.... 


Люблювеселку….за7кольорів…..задивність…казковість..чарівність…справжність…… 

Люблю справжність…..за те що вона просто є!!!!!… 

є у веселці!!!…мильних бульбашках!!…у вітрі!!!!…в калюжах!!!..дощі!!!!!…годинниках!!!!….фарбах!!!!…осені!!!!…в словах!!!!….в мріях!!!!!!….. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!