18.06.2011 10:29
-
368
    
  2 | 4  
 © Антоніна Чернишенко

Володар кінець

Частина 1

Пластиліновий кінець або меч лицаря Джедая.

Давним-давно в далекій Середземній галактиці Сибу… 

На одному кінці планети Тіпа, існували добрі, милі створіння – ельфи, котрих очолював сам принц ельфів «володар пластилінового кінця». Найліпшими і найближчими його друзями та товаришами були гоббіти: Хрода, Сімон, Марічка і Піпі. 

Якось, одного чудового дня, принц Ловелас зібрався з друзями на пікнік до печери Гей. Прийшовши до Гей, вони зібралися розпалити багаття, але хмизу поряд не було. І тому, «володар пластилінового кінця» до сусідньої печери пішов шукати хмизу. Там, принц Ловелас зустрів своїх давніх знайомих, гнома Гімні та людського короля Арагорна. Разам вони продовжили збирати хмиз, і не помітили, коли заблукали. Довгими зусиллями друзі знайшли дорогу, але вона вела на інший бік печери. 

Гоббіти чекали свого «кінця», та не дочекавшись, вирушили йому на допомогу. Ті ж троє знайшли вихід, та потрапили в іншу біду. Біля виходу з печери, їх чекали лицарі Джедаї, які палко мріяли захопити планету. Армією керував володар джедаївського меча, сер Обі Фігвам. 

Коли гоббіти дізналися про викрадення своїх товаришів, то відправили гінця до воєначальника орків – Сарумана, який в той час, був союзником гоббітів у війні з джедаями. 

Господар Хрода зі своїм слугою, Сімоном, вирішили особисто зустрітися з Саруманом. Прибувши на зустріч, Хрода мав на своїй шиї вухо майстра Йоди. Це вухо було великим джерелом мудрості, і саме через нього розпочалася війна з джедаями. 

Вони зустрілись, разом випили. Саруман підтримав Хроду в боротьбі з джедаями. 

- Я вірю, що ми переможемо, адже «пластилінові кінці» найкращі. 

- Звичайно найкращі, недаремно ж це дельфійська гордість.- промовив Хрода. 

Вони зібрали свої війська і рушили в похід на джедаїв. 

При першій битві вороги вирішили відіслати посланців. Від гоббітів уже був у полоні принц Ловелас, а від джедаїв був сам Обі Фігвам та його вірний друг Чубака. А Глюк Скайвокер техаський рейнджер, з Ханом Сало і Леєю, рушив на зустріч королеви Амідали-Давали. Також не обійшлося і без зрадників у цій війні. Підступний і злий Горлум, що мав колись свою «прелесть», а потім по пиятиці її втратив, і Дарт Вейдер, від джедаїв. Посланців же прийняли як на каторгу, довго катували, та все ж відпустили. 

Джедаї змушені були відступати, оскільки в них закінчувалися запаси їжі, сала, бражки, толок, та вони були дуже втомлені. Але «пластиліновий кінець» не зрозумів їхнього відступу, і разом з військом кинувся прямо на джедаїв. 

І тут розпочався бій. Обидва війська зустрілися у чесному бою. 

І тут Ловелас вигукнув: 

- Єй! Ти! Обі Кенобі! Де ж твій джедайський меч? Чи може вдома забув? Ти не справжній мужик, якщо не носиш з собою свій меч, свою гордість. 

- Я Обі Фігвам І Фігнам, нічого не забув. Меч завжди при мені. Та якщо дуже хочеш, я тобі покажу, нехай покортить. Ось на… - розриває на собі одяг, і всі бачать його гордість, яскраво освітлену. 

- А ти чим можеш похвалитися, Ловеласе? 

І тут Ловелас зриває з себе одяг:  

- Ти задоволений Обі? 

- Ооо…. Так, звісно, те що треба. 

Починається бій. Майже усіх з обох військ перебили. Залишилися лише Кінець з своїми друзями та Обі зі своїми. Але бій не закінчився. Ловелас продовжує махати вправно своїм «кінцем», а Обі своїм «мечем». І тут Обі Фігвам говорить: 

- Все, досить! Мені набридло ним махати, він скоро відвалиться. 

- Так, мені теж, - сказав Кінець.- все ж таки, яка різниця, хто кращий, якщо ми повбиваємо один одного, то хто ж буде продовжувати рід «кінців». Я прагну миру. 

- Я теж! 

Вони зійшлися в мирі, схрестили свої прелесті в клятві дружби. 


ПРОДОЛЖЕНІЄ СЛЕДУЄТ… 



Оржиця, 2003 рік

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 19.06.2011 15:08  © ... => Тетяна Чорновіл 

Мабуть так і є

 18.06.2011 22:49  Тетяна Чорновіл => © 

То тих, що з пластиліновими кінцями, вбиває. А слабку українську жінку, думаю, не зачепить... Побоїться. :)))

 18.06.2011 21:28  © ... 

"Міжгалактична бормотуха" (10 пластилінових кінців, 10 гоббітських лапків, 10 грам свіжої молодої ельфійської крові, от і готово. Та все ж пити не раджу. Вбиває наповал)

 18.06.2011 21:25  © ... => Суворий 

Це ще тільки перша частина)))))

 18.06.2011 16:23  Суворий 

Події розвиваються з шаленою швидкістю... Не встигаєш слідкувати за потоком нових персонажів і їх кінців...

 18.06.2011 11:09  Тетяна Чорновіл => © 

Якби це був фільм, то може й ми б подивилися на ті кінці і вигукнули "Ооо…. те що треба!" А так хоч проясніть, що вони там пили! :)))) (рецепт пойла, якщо можна)