20.06.2011 09:04
-
241
    
  2 | 3  
 © Антоніна Чернишенко

Володар кінець

Володар кінець Частина 3

Ельфійська гордість.

Після перемоги над ворогом, Арагорн з Амідалою вирішують відсвяткувати весілля, тому запрошують всіх своїх друзів. 

Ловелас, як завжди, хотів усіх здивувати. Одного дня, друзі з`їхалися з різних куточків галактики Сибу, щоб привітати молодят з весіллям. Зібралися всі запрошені, крім генерала Ловеласа. Та він теж не змусив себе довго чекати. Враз, двері відчинилися і він зайшов разом з дельфійською принцесою. Ловелас був гарний як ніколи, вдягнений в темний шкіряний плащ. Та коли до нього підійшов Марічка і запитав: 

- Ловеласе, друже, чому ти в чорному плащі, як на похорон, це ж весілля нашого друга!? 

- Добре, - сказав ельф. Він зірвав з себе шкіряний плащ, і дельфійське тіло осяяло занадто темну залу, де проходив банкет. 

Звичайно, цього ніхто не чекав, але всі знали, що можна очікувати від цього хлопця. Сама ж королева була просто шокована, вона підійшла до дельфійського принца і прошепотіла: 

- Я ніколи нічого подібного не бачила в житті. Це щось дивовижне, неймовірне… 

- Дякую за комплімент. Я лише хотів трошки вас здивувати, друзі мої. 

- Таки здивував, - доходило від запрошених. 

Поки вони розмовляли, то Арагорн з ельфійкою розважалися в кімнаті Хрода. 

- Арагорне, я так довго чекала цієї миті. 

- Я теж. 

- Я кохаю тебе… 

- Я… 

- Нічого не кажи, просто мовчи. Візьми мене, я твоя, тільки швидше, поки е трохи часу. 

- Кохана… 

- У…а…ах…як добре, ще, ще. Довго лунали звуки з кімнати Хрона. 

В кімнаті Ловеласа, в цей час, теж лунали дивні звуки: 

- Ну ж бо, малюк, куди лізеш, не туди, іди до мене, сюди, досить, моя черга, я тобі зараз вставлю, витягни назад, давай ще, ще… 

Ловелас з Хроном, нічого більше не придумали, як пограти на весіллі у друга в шахи, не знаючи, що на них чекає у вечері. 

Поки друзі розважалися, їхній знайомий, Дарт Вейдер, готував наступ, та все ж таки його було викрито. Коли принцу Ловеласу, щось стало зле на банкеті, він вирішив подихати свіжим повітрям, і під великим погорбом з балкону, він побачив військо. Він одразу зрозумів хто це, адже ворогів більше у них не було. Генерал швидко сповістив всіх про цей наступ. І до вечора вони також встигли зібрати своє військо, і були готові до наступу у відповідь. 

Вейдер не розраховував, що противник наступить так швидко, але встиг вчасно зібратися. Почався бій. 

І тут Ловелас, не впустив свого шансу засвітитися на весь світ. Він скористався своїм планом, коли війська Вейдера збиралися іти в наступ. Тоді генерал виїхав з війська на середину поля, на сяючому білому коні, і знову зірвав з себе плаща, під яким, звичайно ж, не було нічого, крім прекрасного дельфійського тіла. 

З війська противника почало лунати: 

- Ми не будемо битися з цими божевільними збоченцями. Ми відступаємо. 

І знову Дарт Вейдер зазнає поразки, навіть не почавши бою. 

- Я вам помщуся, шакали. Начувайтеся гниди, - прокричав Вейдер, задкуючи з поля бою. 

А всі були приголомшені такою сміливістю свого генерала. З перемогою без жодних втрат, вони повернулися до палацу. 

- Оце і є справжня дельфійська гордість – сказав Ловелас, і помчав голий на коні, держачи у руках свій плащ, до замку Арагорна. 


ПРОДОЛЖЕНІЄ СЛЕДУЄТ… 



Оржиця, 2003 рік

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 20.06.2011 11:54  © ... => Тетяна Чорновіл 

Да, це кінь від сорому покраснів, бідненький, таке пережити)))

 20.06.2011 11:39  Тетяна Чорновіл => © 

:))) Підійде! Правда, ви ж зазначали, що він був на білому коні... Мабуть це він свого коня навіть у краску ввігнав :))))

 20.06.2011 11:31  © ... 

Це підійде)))))

 20.06.2011 11:21  © ... 

Зараз щось пошукаю)))

 20.06.2011 11:09  Тетяна Чорновіл => © 

Ну ви, Тоню, даєте! Ні одного зображення збоченця на коні!