23.06.2011 09:06
-
326
    
  2 | 2  
 © Антоніна Чернишенко

Володар кінець

Частина 4

Ловелас та його друзі у сучасному світі.

Після усіх битв, друзям захотілося відпочити від усього цього. Тому, вони вирішили роз`їхатися хто куди. Лише Хроно, Ловелас та Арагорн залишилися разом. Оскільки вони були вірні один одному, то не хотіли розставатися. Друзі направилися до дельфійського королівства, де їх прийняли за своїх. Там вони зустрілися з Сало, Чубакою та Горлумом, а згодом до них приєдналися Глюк Скайвокер та принцеса Клея. 

Одного прекрасного дня, друзям захотілося обійти свої володіння, і Ловелас, Хроно, Арагорн, Горлум, Чубака, Сало та Глюк з Клеєю пішли у захаращений довгий темний ліс, у якому, ельфійському принцові давно хотілося побувати. У лісі, вони знайшли якусь дивну печеру, вхід до якої, ззовні був оздоблений золотом та дорогоцінним камінням. Ловелас з Глюком вирішили зайти туди і все перевірити. 

- Друзі мої, залишайтесь тут і чекайте на мене. А я піду подивлюся що й до чого, - сказав Ловелас. 

- Я з тобою, - додав Глюк. 

І вони зайшли у печеру. На дворі вже починало темніти, і решта друзів вирішила йти по них, аж раптом, Ловелас з Глюком показалися з печери. 

- Добре, що ви повернулися, - сказав Арагорн. 

- Ми вже почали за вас хвилюватися. Більше так не зникайте, - промовила Клея. 

Друзі розпалили багаття і залишилися біля печери. 

Настала ніч. Усі полягали спати, тільки Хроно з Арагорном не спали. Вони всю ніч розмовляли. 

- Щось Ловелас замовчує, щось вони не доказують….Там щось сталося, про що вони не хочуть говорити, - Хроно мучив себе догадками. 

- Можливо і замовчує, може золото знайшли та хочуть залишити його тільки собі. Ти ж знаєш, які ці ельфи хитрожопі, - прошепотів Арагорн. 

- Золото, мммм, яке золото? – зіскочив Горлум, як Пилип з конопель. 

- Спи тварь, диявольська, - Хродо не зміг промовчати. 

На ранок, вони всі пішли до тієї печери. Довго йшли, аж раптом сталося щось неймовірне… Вони знайшли вихід з печери, але цей вихід, ніби вів у інший світ. 

- Давайте роздивимося, що тут і до чого, - сказав Сало. 

- Я пропоную розділитися, - запропонував Ловелас. 

І друзі розійшлися в різні сторони. 

Це був сучасний світ, а саме, друзі потрапили в HOLLIWOOD. І тут вони теж добре призвичаїлися. Арагорна відразу ж посадили в каталажку, за те, що він помочився під дуже знаменитий монумент. Ген Сало в цей час був уже впливовим наркоторговцем, а Чубаку і Горлума спіймали та відправили до зоопарку. 

Клея теж часу не гаяла. Вона влаштувалася проституткою і вже ловила вправно таксі. Глюк був її сутинером, хоча теж інколи так підробляв. Хроно теж в своєму репертуарі, продавав порно для геїв, а у Ловеласа, був власний нічний клуб, де він сам любив потанцювати стриптиз. 

Після того, як Арагорн звільнився, то встиг пограбувати багато банків, і став підтиратися самою конституцією Америки. Гена Сало розшукували разом з Бен Ладеном та Садамом Хусейном, з якими він частенько любив грати в карти на бажання. Звичайно і бажання в них були спільні, наприклад, підірвати якийсь порт. На Чубаку І Горлума в зоопарку приходили повитріщатися мільйони булькатих очей за 1$. 

Глюка виручила сестра, якби не воно, то лежав би зараз він у могилці з конфетками, а вона б йому ще й печива принесла. Ловелас став дуже популярним заробляючи своїм тілом. 

І тривало б це мабуть довго, якби не дізналися про це Пітер Джексон та Джордж Лукас. Чесно кажучи вони були в шоці… 

- Пітере, треба щось з ними робити. Наші герої вже з глузду з`їхали. 

- Так Джордже, так далі тривати не повинно. 

І вони переписали сценарії, за якими, через рік, герої повинні повернутися назад до своїх фільмів.  

Так і сталося, як було задумано. Через рік, кожен повернувся до свого фільму, тобто дому. 

- Друзі, який я радий вас всіх тут бачити разом, - сказав Ловелас. 

- Добре, що все швидко закінчилося. Цей кошмар минув, - додав Хроно. 

- Тепер ми разом, і це добре!!!, - додала Клея. 

Друзі, обійнявшись, пішли до дому, і ніби нічого і не було. 


ПРОДОЛЖЕНІЄ СЛЕДУЄТ… 



Полтава, 2003 рік

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 23.06.2011 14:47  © ... => Суворий 

Чекайте, залишилася остання частина "Зірка смерті або крах Дарта Вейдера"

 23.06.2011 11:05  Тетяна Чорновіл => Суворий 

Хоч би не забула в кінці забрати те кодло з сучасного світу. А то, як я зрозуміла, через них тут у нас такий бардак. Через тих збоченців... :)))))

 23.06.2011 10:53  Суворий 

Цікаво як автор збирається зводити кінці з кінцями в фіналі цієї епопеї... 

 23.06.2011 09:19  Тетяна Чорновіл => © 

Круто Ви тут заколотили...