08.11.2019 22:12
для всіх
2520
    
  4 | 4  
 © Поліанна М

Ким я хочу стати

Ким я хочу стати

Важко вибрати майбутню професію. Сьогодні є стільки можливостей, що дійсно, дуже сутужно розібратися, чим краще займатися все життя.

Я хочу, щоб моя майбутня професія була корисною для людей, цікавою для мене і підходила за здібностями і можливостями.

Я дуже люблю тварин, мені цікаво вивчати середовища їхнього життя, звички і способи поліпшення умов їх існування. Читаючи про заповідники в країнах Європи, Африки, Австралії, Північної та Південної Америки, я мрію побувати там, взяти участь у експериментах, спрямованих на відновлення популяцій рідкісних видів тварин, на вивчення їхніх звичок і методів лікування. Я твердо вирішила, що хочу стати зоологом і присвятити своє життя вивченню диких тварин. Адже не тільки в жарких країнах водяться незвичайні звірята, яких потрібно рятувати. І в нашій країні є великі заповідники, в яких живуть тварини, занесені в Червону книгу і знаходяться на межі знищення.

Життя різних звірів, догляд за ними – все це цікавить мене з самого дитинства, у мене було багато різних домашніх тварин, я вмію лікувати і доглядати за ними, не боюся їх і можу порозумітися з будь-яким звіром. А в мріях, я сподіваюся поїздити і попрацювати в найзнаменитіших заповідниках, вирощувати гепардів і левів, як Джой Адамс і описувати свої пригоди як Джеральд Даррелл. Саме ці книги розбудили мій інтерес і любов до природи, я сподіваюся повторити подвиги головних героїв з порятунку живої природи і жити таким же незвичайним і насиченим життям.

Я розраховую на те, що моя майбутня професія стане не тільки роботою, але і улюбленою справою, в яку я буду вкладати душу і завдяки чому зможу принести користь для країни і, звісно, для тварин.

Вже сьогодні я готуюся до майбутньої професії, намагаюся читати більше книжок по цій темі, дивлюся телепередачі і цікавлюся місцевими заповідниками. На літніх канікулах я спробую влаштуватися в зоопарк і вступити в кружок зоологів, це допоможе мені розширити знання і підготуватися до майбутньої фаху.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!