17.06.2009 00:00
-
777
    
  - | 4  
 © Міша Ворон

Ти поет чи ні?

Навіщо мріяти про славу, 

Вона вас точно омине, 

Вірші писати для забави, 

Для тебе, неї і мене, 


Поетом ти явно не станеш, 

Не створиш крутого вірша, 

До слави зірки не дістанеш, 

Ніщо не коштує твоя душа, 


Якщо ж ти зважаєш на всі ці слова, 

То значить поет з тебе марний, 

Справжній поет на це незвана, 

Справжній поет не бездарний . 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 22.06.2009 13:00   

якщо ви подумали, то зрозуміли, що оцінювати себе можна і нижчими оцінками)) (я ж не уточнював)
ось таке от, нуль - це ще не нічо

 19.06.2009 12:22  © ... 

Так Ярослав , ви піймали мене прям за жопу своїм коментарем (ви "теж" самі оцінювали??) . Якщо ви глянете то у графі "чудово" то там стоїть нуль... отакий 0.

 18.06.2009 15:49   

чекаю на нові публікації..

 18.06.2009 15:48   

ви "теж" самі оцінювали??))
за ідею я вам поставлю 4, так як навіть не думав про таке)) (і не думаю думати).. Ловіть оцінку

 17.06.2009 18:39  Ярослав Молінський 

Ну трошки так...

 17.06.2009 15:48  Настя 

Щось є, але не зайвим було б трішки підредагувати ритм...

 17.06.2009 15:44   

Мені сподобалось.