15.07.2011 12:16
-
604
    
  - | -  
 © Журналіст

Рейтинг банків диктує вибір банку

Рейтинг банків диктує вибір банку

До грошей треба ставитися з великою обачністю та серйозністю, лиш так вони почнуть Вас любити. А ще, гроші не мають лежати на місті, вони мають клонувати самі себе. Для цього і вигадані банки, але їх кількість в теперішній час просто лякає. Куди піти, куди податись? Вихід, це взяти досвід інших і на основі вже його планувати свої дії.  


Гарний сайт «точка.нет» має багато підрозділів і один із них – фінансовий. Тут, можна легко розібратися і з економічним станом теперішньої України, і зважитися на правильний крок. Наприклад, рейтинг банків від «точка.нет» показує в цифрах усю статистику довіри до банків. За кілька хвилин на основі цих даних вже можна зробити правильні висновки. А далі, далі лиш перспектива зробити зі своїх грошей ще більше грошей. Можливо, хтось шукає банк для кредиту, цим людям теж треба вибрати правильний банк і рейтинги задовольнять і таких громадян. Вперед, адже лиш Ви можете для себе правильно зробити потрібні висновки. І це не варто відкладати на завтра, робіть це вже сьогодні. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!