18.07.2011 00:30
-
2156
    
  6 | 10  
 © Анджейовська-

Лист до матусі. Оскар

Ти знаєш, навіть ці крихти на столі нагадують мені про тебе. Про твої крихти таланту, таланту актриси, крихти твоїх незавершених слів. Твої крихти любові й ненависті до мене. 

А як ти чудово вміла розповісти про мову! Про цю милозвучну, співучу, прекрасну мову! І любила цю справу. 

Ти знаєш, мені справді не вистачає тебе, моя люба матусю. Твої репліки завжди знаходять місце у моєму хворому серці. Воно рветься туди, далеко - напевно у рай. Туди, там де ти! Там де ти живеш і радієш, любиш і мрієш - туди, там де квіти радості будуть панувати вічно. 

Я незнаю, куди ти моя мамо поїхала від мене. Я тоді ще був зовсім маленьким і не розумів цього. Та у цьому життєвому апараті, яке зветься серцем, уже щось тьохнуло. Тьохнуло твоїми словами і перебило дихання. Тоді люди (яких я називаю казковими), лікарі, подарували мені друге дихання. Я вдячний їм за це.  

Я незнаю, куди ти після цього зникла. Але я думаю, що тобі добре. І хочу, щоб завжди так було. Твій, завжди люблячий син. 


P.S. Мені вже можна вставати! І мені подобається фортепіано, його звуки. Я думаю, ми незабаром побачимось. 


З любов`ю, Оскар. 11 років. 



Рівне, 29.06.11

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 19.07.2011 19:54  © ... 

ого,дякую вам!не очікувала таких відгуків:)

 19.07.2011 11:29  Оля Стасюк => © 

Гарний, болючий твір. Вітаю, Пані Анастасіє! Дуже вдала публікація! Тільки треба виправити деякі граматичні помилки, а так все чудово!

 18.07.2011 11:30  Тетяна Чорновіл => © 

Твір про щось тяжке...