19.07.2011 00:34
-
394
    
  1 | 1  
 © Анджейовська-

Ненароджене щастя

Ти знаєш, я не розумію, навіщо нас розлучили. Адже ми так мріяли бути разом, правда ж, мамо? 

Коли я була у твоєму утробі, я чула сльози. Але це були сльози радості, на мою думку. Всі ж радіють появі нової людини на світ! Нового щастя, нової усмішки. Але я чомусь так рано пішла від тебе. Мені лише було 2 місяці. 

Але я вже відчувала тебе, мамо. Я не розуміла: чому тато також не радий - та я думала він лише тебе так підтримує. Потім він дав тобі гроші і ти пішла до лікаря. 

Ви вже напевно придумали ім`я мені, тому що ти, матусю, часто називала таке ім`я як Ангеліна. Але татко казав, що такого не може бути і вимовляв тільки твоє ім`я - Катя, або ж Катюша. 

Я вірю в те, що ви не спеціально покинули мене. Але я ж так хотіла жити і сміятися поруч з вами! Та ви, шановні мої батьки, думали інакше. 

В моєму світі все по-іншому. Я думаю, ви сумуєте за мною. Тому буду рада бачити вас у моєму другому домі. 

Ваша ненароджена любляча донька. 



Рівне, 15.07.11

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 19.07.2011 11:36  Оля Стасюк => © 

Прекрасний твір! Хоча і песимістичний. Пані Анастасіє, у Вас чудово виходить тема вічної розлуки близьких! Тільки... Може, щось і веселіше спробуєте? Не думаю, що всі Ваші твори сумні. Може, є щось мрійливе?