21.07.2011 15:12
-
935
    
  4 | 8  
 © Наталія Олександрівна

В чому сенс людського життя?

В чому сенс нашого життя? 5 слів... а скільки загадок ховається за даним питанням. 

Часто просто ідучи вулицею в голову приходить думка про сенс нашого життя. Як ми його живемо? Для чого нам дано наше життя? А головне для кого ми повинні його прожити? Особисто я не розумію зараз в чому сенс життя. Навіть рідко розумію що воно лише одне дано нам. Кажуть, кішка має 7 життів. Але навіщо так багато, коли не розумієш, як прожити хоча б одне. По-моєму, люди навіть не здатні цінувати свого життя доки не станеться щось жахливе. Ми втрачаємо близьких, рідних, друзів, дорогих нам людей. Ми сваримось через дрібниці, навіть не задумуючись над тим, скільки болі це приносить не лише нам але й їм. Ми вдавлюємо власні почуття через принципи. Ось і гордість. Хоча кожен сміливо може розкидатись словами що у нього немає гордості. Ми часто змінюємо маски, постійно ховаємо своє обличчя за картинкою. Інколи навіть надягаємо одну на іншу, а коли випливає власне обличчя та натура перечимо самі собі. 

Цінуйте життя! Можливо, навчившись цьому, розфарбувавши його власними барвами серця, воно набуде сенсу. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 21.07.2011 15:32  анджейовська- 

гарноо!