27.06.2009 00:00
-
2972
    
  5 | 6  
 © Катя Валецька

Я не я

Я втратила своє життя

Я втратила своє обличчя. 

Дивлюсь на себе - я не я, 

І чужий голос мене кличе. 


Я втратила своє ім`я. 

Сама себе тепер не знаю. 

Вночі приходить каяття. 

А вранці знов все забуваю. 


І навіть тінь якась чужа. 

Так скоса в очі зазирає. 

І тільки стомлена душа

Щось тихо молиться, співає. 


Молись, душа моя, молись! 

Тебе ріднішої немає. 

Молись, щоб я знайшла себе, 

Бо день за днем кудись зникаю. 



26.06.2009р.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 16.04.2013 23:53   

Супер!!!! Такий зрозумілий вірш. Клас.

 05.01.2012 00:21  Микола Чат => © 

Сповідь відчаю. Гарно!!!

 05.01.2012 00:15  Каранда Галина 

прочитала вірш через коментарі... а вірш виявився дуже гарним і близьким мені за думками і настроєво...

 06.05.2011 20:26  Сон Блакитного Сонця 

Камелія, у вас талант. Як би  я мав гроші, яб надрукував ваші вірші.

 06.05.2011 20:23  Сон Блакитного Сонця => Міша Ворон 

і таке бува

 06.05.2011 19:23  Суворий => © 

Камелія, новий пароль  надіслано на Вашу поштову скриньку....

 06.05.2011 18:45  Камелія => Микола Щасливий 

Доброго дня,Микола!!! Я непам`ятаю свій пароль.Чи можна якось його відновити ?
Камелія.

 30.06.2009 20:05  © ... 

Дякую всім за коментарі і за поради. Насправді не чекала,що мій ірш викличе таку дискусію.У мене прекрасна сім`я,двоє дітей.Лише обурює те,що маючи два дипломи ( в тому числі і вищу освіту),мені довелося працювати продавцем у суперамркеті.Звісно я про це не жалкую ,тому що знайшла багато хороших друзів.,але мрію про цікаву творчу роботу. Надіюсь ,що все ще по переду.

 30.06.2009 02:09  Микола Щасливий 

Вірш гарний.
А за рахунок проживання життя... думки, типу - "треба гуляти, бо не буде що згадати в молодості" відвідують молодь. Далі вже інші стереотипи і інше відношення. Далі вже думаєш чому раніше не починав створювати своє майбутнє. Але все залежить від того як подорослішав, не треба думати про минуле, досить лиш подумати про завтрашній день.
... якщо тобі вже більше 23 років, це вже вік коли потрібно задумуватись про сім"ю.
... Камелії хочу скахати, що "не такий страшний чорт, як його малюють". Тобто, можна займатися кожною справою, аби бажання. Кожна ціль є досяжна і по суті проста. Головне впевненість і постійно працювати над результатом. Цілі прості, але досягають їх лиш ті, хто вірить в це і працюють над цим.

 29.06.2009 22:50  Міша Ворон 

а можливо гірше дожити до середнього віку і не мати спогадів про найкращі роки минулого, а потім згадуючи який же я був *** тоді, але час вже не повернеш. От такі от діла Ярослав.

 29.06.2009 22:20  Камелія 

Міша, ви зараз написали життя Бовдура-гопа..
Не у всіх досить любові до паразитування, щоб такою молодістю займатися. Проїдання і прос*ирання життя у такий спосіб - це лише деградування особистості. Більше того, незчуєшся, як постарієш, а позаду - пусто.. та і вилізти з тієї ями буде уже не легко. Потім раптово криза середнього віку, що разом з пусткою у мізках може трагічно вплинути не тільки на життя, а і на смерть такої людини..

 29.06.2009 16:17  Міша Ворон 

блін, що я чую?! можлио тобі 80 років, можливо ти щодня приймаєш ліки або ж є невоправним фанатом серіалів? Якщо ж ні, то подривай свою попу з дівана, забирай подруг і сьогодні ж завалюйте в самий бліжайщий бар, адже темрява, алкоголь та гарячі тіла, це те на що потрібно витрачати свою молодість і головне не перевантажувати свою голову різними дрібницями. І на кінець скажу, що життя чудове а молоду життя прекрасне і цим потрібно користуватись

 29.06.2009 11:45  © ... 

Дякую,Яніка! Насправді багато людей живуть не своїм життям ( працюють не тим ким хотіли,живуть не там , де мряли і т.д. ) Дуже хотілося б ,щоб кожна людина жила посправжньому своїм життям.

 27.06.2009 20:05  Яніка Терещенко 

Мине час, і ти обов`язково себе знайдеш.