28.07.2011 04:35
-
409
    
  3 | 4  
 © Автор Невідомий

Не йди

Як холодно без тебе, сумно як
Заплакані вікна
З тобою бути - мій таємний знак
Що жити без тебе ніяк не звикну

Як холодно коли тебе нема,
Без сонця не воскресну
Бо в серці залишилася зима,
А над тобою теплі весни

Не йди, не йди
Не йди...

Як холодно без тебе, вся біда
Сльоза біжить по скроні
Життя моє лилось немов вода
Крізь наші дві розведені долоні

Як холодно без тебе, сумно як
Заплакані вікна
З тобою бути - мій таємний знак
Що жити без тебе ніяк не звикну
С.К.А.Й. та Гайтана - Не йди

Пітьма залила кімнату, не лишивши місця для нас... Стіни, здається, стали прозорими, зовсім розтанули, люди заблукали у власних квартирах, і тепер грали у хованки зі своїми почуттями. 

Коли не бачиш співрозмовника – легше зізнатися. То, може, й сказати «я тебе кохаю» легше, коли темрява ховає ваші очі? Хтозна, життя така цікава дивна й неочікувана штука... 

Ти пішов, напевно... 

Двері щезли у пітьмі, і я не знаю, чи я сама у чотирьох стінах, чи довкола жодних меж... 

За вікном пішов дощ... «Чи знаєш ти, як сильно в душу б’є безжальний дощ? Так, ніби він завжди чекав лише мене...» 

У кімнаті зимно, не зважаючи на досить теплі останні літні вечори, яки вже більше скидаються на осінь. Осінь наших почуттів, щасливу спокійну тиху закохану осінь... 

Стає лячно від концентрованої темряви. Я завжди боялася самотності, мабуть, тому завжди так і прагнула її. Самотній порив вітру сколихнув портьєру випадковим дотиком: він просто помилився квартирою... 

Кожен поштовх серця здавався пострілом у цілковитій тиші безмежної пітьми, що створила театр наших тіней у своїй навіженій уяві, і тепер тішилася цими безтілесними ляльками, тікаючи від самоти у саму себе. 

Зірка впала. Там, у далекому небі. Проминула хвилиною того міста, миттю наших думок... Я не бачилась із небом, мені вистачило того, що воно мені дарувало щастя бачитися із тобою... Мені цього цілком вистачало... 

Гірко-солодкі міцні гарячі спогади залили кавою безсонну свідомість. Рука неслухняно виводила карлюки на папері... 

«Я буду з тобою доречно живою...» 

Я розділила самотню пітьму навпіл із свічкою. Вогник нервово нетерпляче виглядав тебе з того місця, де мали бути двері. Вони так недоречно зникли у коридорах темряви... 

У серці вічний вологий болючий лютий... «А над тобою – теплі весни...» 

«Життя моє лилось, немов вода, крізь наші дві розведені долоні...» 

А ти так часто грів мої вічно холодні руки... 

Надія пломеніла сумним вогничком... 

Самотній вітер сховав образи у самотній темній ночі. Загас вогничок... 

Сірий ранок прийшов сам і зітхнув рипом дверей у сусідній квартирі. По ногах потягло протягом – ти залишив двері прочиненими. Щоб повернутися.  

Може, не цим сірим ранком, та повернутися... 

А я стояла біля вікна і слухала чиїсь невидимі кроки... 

«Не йди...» 

Босий дощ блукав сплячим містом, а з твоїх вій на мої щоки крапала вода... 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 31.03.2012 22:33  Сашко Новік 

«Я буду з тобою доречно живою...»-прикольно вписалось