03.07.2009 00:00
-
580
    
  2 | 3  
 © Рыжая Бестыжая

Ночі-неба оксамит 

Застелю на твої руки. 

І неначе ворожбит 

Ти пророк її розлуки... 


Мрію подумки про сон, 

Де неволя, наче солод. 

І тривожний той полон, 

Ночі-оксамиту холод. 


Запалю свічу для сну, 

Це маяк тобі в дорогу. 

Я до тебе в сон прийду, 

Й заберу твою тривогу... 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 04.07.2009 01:14  Інна 

Гарно))

 03.07.2009 20:15   

Мені дуже сподобався стиль в якому ви пишите.Дійсно відчуається легкість.