31.08.2011 21:11
-
457
    
  1 | 1  
 © Автор Невідомий

Qui frustra

Я нікому не розкажу 

Тільки тобі 

Як, здавалося, востаннє 

Рута цвіте 

Як у небі неосяжнім 

Гасли зорі 

Якби я міг згадати все 


Хайнорілей 

Ти — найкраща з людей 

Норілей-норілай 

Я тобі винен сонце, небо і більше... 

Хайнорілей 

Серед сотень очей 

Норілей-норілай 

Я лише твоїм відкриваю свій відчай 

Свій відчай... 


Я нікому не відкрию 

Тільки тобі 

Досі нездійсненну мрію 

Із моїх снів 

Наче всі дороги світу 

Стали твої 

А я навік - обрій для них 


(Vlad Darwin & Alyosha - Ти найкращий із людей) 


Плачеш в плече мені – дістали люди 

Брешуть, здають, хитрять – таке як всюди 

Це відніми, викинь, зітри 

Плачеш в плече мені – що далі буде 

Гірше нема куди – щось тисне в груди 

Слухай мене, що я скажу тобі 


Сонце сяє ще і нам живеться 

Добрий друг тобі ще посміхнеться 

Дощ впаде, нехай, невже не в цьому кайф? 

Невже не в цьому кайф? 

Вийди в ніч і глянь на небо в зорях, 

Глибоко вдихни, затримай подих, 

Мрії всі згадай, невже не в цьому кайф? 

Невже не в цьому кайф? 


Знову твоє ниття – достатньо, друже, 

Не розумію я хто з нас тут плужить 

Чітко сліди, мої ходи 

Своїм ниттям собі копаєш глибше 

Відчай – дурний магніт, відкинь пошвидше 

Перемикни свої думки навпаки 


(Фліт - Невже не в цьому кайф) 


Подивися за вікно - там сонце. 

Велетенська куля сліпучого тепла, що розтікається твоїм тілом до кінчиків вій та пальців, наповнює кожне клітину твого тіла, що простягає до тебе свої руки-проміня й кличе за собою у неосяжне безкрайнє небо. Вір сонцю, йди за ним. 

Так довірливо до тебе тягне свої рученята маля на світанку життя, частинка тебе, що щойно прокинулася од солодкого сну й усміхається тобі, й лопоче сонними вустами, чиї оченята блукають за тобою, довірливі, цікаві, допитливі... Учись вірити собі й у себе. Це ти. 

Що є море? Земне небо, що вабить у свої глибини, співає тобі пісні й плаче з тобою, народжується і помирає з тобою, й радіє, й сміється, й говорить до тебе криком чайки. Торкнись рукою дзеркальної гладі поверхні води й поринь у рідну стихію, пізнай її та себе, дозволь промінню сонця пронизати тебе разом із хвилями наскрізь, поєднати; розмалюй воду безкінечними колами. Довірся їй, як вона тобі. 

Заплющ очі, й посміхнись. Витри сльози, ти - щаслива людина, бо в тобі цілий світ: розмалюй його, почуй, відчуй. Крокуй рушником веселки у небо. 

Послухай дощ. Він спіає, ніжно, сумно, вільно, лиш слухайся. Плач з ним від щастя, поділися зі світом душею, що квітне у тобі, палає вогнем надії та вічних мрій. 

Подивись у очі небу, вдихни у себе цю натхненну закохану ніч, дзволь зірками заблукати у твоєму серці, щоб зігрівати тебе незгасимим вогнем. 

У тобі - світо поколінь, не згуби його, не змарнуй, не згаси сльозами й відчаєм. Черпай з того джерела сили. Живи, й радій життю, що щедро дароване тобі. Саме тобі. 

У ньому є ти, а, значить, треба жити. 

Не картай себе за помилки, свої й чужі. Час розставить се по місцях. 

Живи, і знай: ти - сам творець свого життя. Ти будеш щасливою людиною. 


P.S. З кожним новим ранком ти ближче до своєї мрії ще на 24 години. 

Усміхнися: хтось чекає на твою посмішку... 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 03.09.2011 19:35  © ... => Сашко Новік 

Треба послухать))) А взагалі-то, файні у них пісні!))) Мені до душі...

 02.09.2011 20:46  Сашко Новік 

Слухав пісню ФЛІТа. про тваринок у них якось драйвовіше. ще подобається пісня "Ореста вбили"

 02.09.2011 19:39  © ... => Оля Стасюк 

Якби вони могли відповідати мені, до це була б відбірна лайка=))))

 02.09.2011 17:48  Оля Стасюк => © 


Стінам не треба, краще все перекидати на музу, а вона хай все розгрібає! посто стіни страждають на прогресуючий склероз і ніколи не запам"ятовують і не діляться.

 01.09.2011 21:04  © ... 

Здається, читала.
Та я й радію. "Где-то есть души, полные радости: они задушены жизни сладостью....." Просто я прагну зібрати у собі всі почуття. Так, я навіжена на кшталт парфюмера, тільки він збирав запахи, розкладаючи їх на полички за мільйонами відтінків, а я проробляю аналогічне з душею.

 01.09.2011 21:02  © ... 

А що робить, коли про почуття можеш сказати тільки стінам та паперу?

 01.09.2011 21:01  © ... => Тетяна Чорновіл 

Я б більше зраділа, якби Ви висловили думку з приводу твору=)
У мене все ок. У мене завжди все чудово. Отож, не переймайтеся=) Я й сама чимало знаю про таке=)

 01.09.2011 20:51  Оля Стасюк 

Згодна. Біль краще перекидати на музу. Нічого, не надірветься.

 01.09.2011 19:12  Тетяна Чорновіл => © 

Коли б не спитали у мого брата "як справи", він завжди відповідав "Погано!" Він просто-таки варився у тому "погано", нагнітаючи і концентруючи  погане навколо себе! Нема його давно вже на світі! І справді задавило погане!  Я лиш хочу сказати, що погане справді відносне. Те, що зараз здається горем, в майбутньому викличе легку посмішку! Не варіться в болі, не придумуйте його, поки він десь у маренні! Бо прийде і накриє з головою!

 01.09.2011 19:05  Каранда Галина => © 

Я теж в юності чомусь сумна ходила.       але...                Почитай казку Андерсена "Ялинка".


Основна думка:"А чого ж я не раділа, як було коли"

 01.09.2011 18:53  © ... => Каранда Галина 

Поняття "погано" і добре такі відносні...=)

 01.09.2011 18:25  Каранда Галина 

Дівчата! Біль - це погано!! Не робіть з нього культ!!!!!!!

 01.09.2011 18:18  © ... => Оля Стасюк 

А мені легше з болем...

 01.09.2011 17:58  Оля Стасюк 

Чарівний подих оптимізму, якого давно бракувало:)))))))))

 01.09.2011 16:42  © ... => Каранда Галина 

Мені зробили зауваження, що у мої 16 років варто писати про прекрасне. У певній мірі, це на замовлення.
Я ніколи не займаюся аутотренінгом.=)
Спробуйте послухати пісню.
Ал в принципі, ліпше не сприймати слово, ніж те, що воно значить.

 31.08.2011 21:51  Каранда Галина => © 

аутотренинг просто чудовий...


тільки моя консервативна душа категорично не сприймає слова "кайф"