26.09.2011 10:54
-
510
    
  2 | 3  
 © Колядко Оксана Валеріївна

Тебе кохала дуже сильно, на крилах мрій літала я, 

В душі надіялась, що будеш ти тільки мій, а я твоя. 

Здавалось інколи, що зорі на небі світять лиш для нас, 

Вода тече поволі, тихо, і так невпинно летить час. 

Твоя усмішка і твій дотик, ті поцілунки і тепло 

Мене щасливою робили, і як наркотик все було. 

Щораз хотілося все більше тебе обнять, поцілувать, 

Поглянуть в очі, усміхнутись і все ж нічого не сказать. 

Сиділа вдома і чекала, щоб знову лиш тобою жить 

В той час, коли ти іншу пестив і їй велів себе любить. 

В думках твоє ім’я лунало, і, з усмішкою на вустах

Я мріять не переставала в присвячених тобі листах

Тепер все скінчено назавжди! Тебе я бачу лиш в вісні, 

Та не надовго! Ти не думай! Відлинуть ці думки сумні. 

Я буду далі в світі жити, нехай кипить гаряча кров! 

Бо ти не перший, не останній… Я ще знайду свою любов!!! 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 26.09.2011 22:05  Сашко Новік 

та нормальний вірш, а то флірти всякі, дефлорації. може то взагалі ліричному герою.

 26.09.2011 17:21  Бабуїн 

Дійсно, у кожного своя істина...
Що тут розбиратись.. Час - то всемогутній вчитель =))

 26.09.2011 16:44  Тетяна Чорновіл => Бабуїн 

Кожен так про себе думає! А єдиного рецепту кохання, на жаль, не існує! Тим більше, важко комусь роздавати поради! Думаю, Оксанка сама розбереться з своїми почуттями. :)))

 26.09.2011 16:19  Бабуїн 

О... Яка цікава тема...
Багатогранна... Як людина, що дуже рано отримала свій перший сексуальний досвід скажу - більшість представників моєї статі починають цінувати свій "суб*єкт дефлорації" (тобто дівчину) запізно... Дійсно - в молодії літа пристрасть сильніша за кохання, бажання сильніше за мораль...
Щодо єдиних, коханих, і т.п... Пані Тетяно - конкретно в мене був випадок, коли я не міг забути дівчину 8 місяців.. Я її довго не бачив, нічого про неї не знав, але усе одно кохав... Єдиний недолік раннього кохання - імпульсивність закоханих...
Не можу сказати, що я із кимось в цих питаннях згоден - я не буду відстоювати ні точку зору циніка - пана Рея, ні точку зору романтика -  панни Тетяни...
Одне скажу на останок - я зробив чимало помилок, і сам мабуть ще гірший за  хлопця Оксани... Але... Мені дуже важко пробачити собі зради, марну полігамію, мінливі бажання... Якщо б в мене був шанс повернутися на кілька років назад - все б склалося інакше...

 26.09.2011 11:48  Тетяна Чорновіл 

Не бійсь, як своїй дружині освідчувався, то про щось інше мізки парив....

 26.09.2011 11:46  Тетяна Чорновіл => Сон Блакитного Сонця 

Добалакались! :)))))

 26.09.2011 11:42  Тетяна Чорновіл => Сон Блакитного Сонця 

Нема їй чого робити, як тільки в 19 років вагітніти від кого попало! Та вона через місяць-два зустріне ще одного (теж єдиного). Може й справжнього на цей раз! В 19 навіть легенький флірт здається коханням на все життя! :))))))))

 26.09.2011 11:36  Сон Блакитного Сонця 

я не розумію, що заважає завагітніти від коханого хлопця, нехай навіть він з іншою?Бо зараз жінки лише про любов якусь балакають..немає ніякоі любові-є секс і наслідки секса-діти

 26.09.2011 11:02  Тетяна Чорновіл => © 

Оце правильно! І про того кращого вірш напишете!!! (хай вибачить мене чоловіча частина порталу :)))