04.10.2011 00:00
-
362
    
  8 | 8  
 © Тарас Іванів († 2012)

Наймолодшій поетесі Олі

Ти, лебідочко, у синь 

Вірші хлопцям відправляєш. 

Смішна дівчинко - остинь, 

Ще в кохання завітаєш 

У такому різнотрав’ї 

Між висот Карпатських гір, 

Що від шоку всі журавлі 

Позбираються у вир, 

А там – зась, свята Тетяна 

І студентства розгуляй… 

Не шукай, дитинко, пана, 

Ти любові почекай. 

На твоїх же конях, бачив 

Скаче та, у тобі вже… 

Не спіши, нехай удачі 

Миті милі принесе. 

Чому миті? Роки щастя, 

Діток мудрих, як і ти!!! 

Прочини віконце гостю, 

Щоби спас від самоти. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 29.07.2012 10:46  Оля Стасюк 

так приємно і боляче...

 06.10.2011 21:26  Сашко Новік 

гарно, здивували, не очікував

 04.10.2011 20:30  Каранда Галина => © 

Я? про природу?

 04.10.2011 20:27  © ... 

А уявіть, що думка більшості невірна, що всі переконання - дешевий фарс, що єдине правильне - це жити в гармонії з природою, яку хтось сотворив такою красивою, як пише Галя...І політ за туда, це політ до цілі........

 04.10.2011 20:22  Тетяна Чорновіл => © 

Ви ж про святу писали! В вир зібралась далеко не свята! :((((

 04.10.2011 20:09  © ... 

Чому, чому? Вони, бачте, вчора в вир зібрались))))

 04.10.2011 17:54  Оля Стасюк 

Дуже вдячна! Думала, Ви жартуєте,а Ви справді написали... А чому ж свята Тетяна перешкоджає?

 04.10.2011 02:14  Каранда Галина => © 

Пане Тарасику! Ви поза конкурсом!))))))))))

 04.10.2011 01:54  Каранда Галина 

аж дух перехопило! ну Ви молодець! Олю, слухайся дядю Тараса!

 04.10.2011 00:10  Тетяна Чорновіл => © 

Чудовий експромт!!! Думаю, лірична героїня оцінить!