09.10.2011 12:47
-
209
    
  1 | 2  
 © Оля Стасюк

Поетесі

Поетесі

з рубрики / циклу «Трикутник пера, аркуша і музи»

Відповідь Пані Галині

Перо здійметься знову. 

Впаде літо. 

І запалають знов акровірші

Знов моно фони Вам гарячим цвітом, 

Відлунням муз торкатимуть душі. 

І гумореска сонцем розів’ється, 

Підніме дух, укладений в серця. 

Хай пил зірок по віршах рознесеться, 

Розбудить дзвін свободи і... уста. 

І в’ється дивом з золота усмішок 

Вінок життя, творіння Ваших рук. 

А муза знову пише новий віршик, 

Амурчик знову натягає лук... 

І дивиться услід забутим болям 

На роздоріжжі слів Ваш моно фон. 

Повчань дзвіночки і суцвіття волі 

Зливаються у Ваш одвічний тон. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 09.10.2011 18:21  © ... => Каранда Галина 

Та ні, це ж добре, коли з молодшими ділитись набутими знаннями!

 09.10.2011 17:55  Каранда Галина => © 

тут я ! дякую сердечно! особливо оце сподобалося:



І дивиться услід забутим болям
На роздоріжжі слів Ваш моно фон.


а  що, забагато повчаю? більше не буду!))))))))

 09.10.2011 15:52  © ... 

Агов, Ви де?